Savršeni balzami za usne koji će im dati najljepši blagi sjaj i njegovati ih

Savršeni balzami za usne koji će im dati
najljepši blagi sjaj i njegovati ih

Pokušajte odoljeti jednom od osam novih Rosal Lipbalmova koji svojim visokokvalitetnim formulacijama pružaju učinkovitu, nježnu zaštitu i njegu usnicama. Formulacije obogaćene posebno odabranim prirodnim sastojcima, poput moćnog ulja koštica grožđa i ulja marelice, vitamina A i E te biljnih ekstrakata pokazali su se izvrsnima za osjetljivu, tanku kože usana. Zato je već dvadeset godina Rosal Lipbalm obavezan dio svake kozmetičke torbice.  

U novom dizajnu, Rosal Lipbalmove donosi svoje najprodavanije balzame – bestseller natural, nježna kamilica, profinjeni shine s nježnim sjajem bisera i aromatična višnja neodoljive, sočne crvene boje, naći će se u torbicama i džepovima svih generacija. Od proljeća, Rosal Lipbalm nudi i nove balzame koji će uz visokokvalitetnu njegu ponuditi i zanimljive arome, te vam popraviti raspoloženje veselim bojama. Mirisna jagoda pružit će nježan, ružičasti sjaj, aromatična borovnica osvojiti sva vaša osjetila svojom sočnošću, neodoljivi mango donijeti dašak tropskog sunca na vaše usne, baš kao i jednako neodoljivi, vibrantni kokos. 

Svi Rosal Lipbalmovi sadrže UVA i UVB filtere te učinkovito štite usnice od sunčevog zračenja, kao i drugih negativnih vanjskih čimbenika koji utječu na dehidraciju osjetljive kože. 

Nove Rosal Lipbalmove potražite u svim drogerijama i trgovinama, i odaberite onaj koji će vjerno čuvati ljepotu vaših usana.

Foto: Pexels, Rosal

Učitati još
Zatvori