Pronašli smo idealnu lokaciju ako sanjate o zimskom vjenčanju
Pronašli smo idealnu lokaciju ako sanjate o zimskom vjenčanju

Pronašli smo idealnu lokaciju ako
sanjate o zimskom vjenčanju

Zimska vjenčanja u sebi skrivaju posebnu čar! Nježna bjelina zime najbolje naglašava iskrene emocije. Premda lišena žarkih boja, zimska estetika odiše profinjenošću, čistoćom i elegancijom. Vjenčanja koja žele prenijeti takvu poruku i takav senzibilitet mladenaca, odlično se uklapaju u zimsku priču.

riverside golf

Mjesto gdje zimska bajka postaje stvarnost

U postizanju idealne atmosfere zimskog vjenčanja značajnu ulogu ima sam prostor, a mi smo pronašli onaj koji će vaše vjenčanje pretvoriti u zimsku bajku. Dvorana Riverside Garden će se već za vrijeme Adventa pretvoriti u čarobnu zimsku kulisu.

Uređenje sa snježnom šumom i romantičnim lampicama stvorit će ugodan sezonski ugođaj i pružiti vam scenografiju za slikanje s gostima i kreiranje uspomena koje će potrajati zauvijek. Također, omogućit će vam da vaše vjenčanje bude autentično i posebno.

riverside golf
riverside golf

Jedna od najljepših gradskih lokacija

Dvorana Riverside Garden se nalazi jednoj od najljepših lokacija u gradu, već dobro poznatim golf terenima. Unutarnji prostor može primiti do 250 sjedećih mjesta, dok  terasa i park površine 3.000 m2 mogu ugostiti veći broj gostiju.

riverside golf
riverside golf
riverside garden

Kvaliteta na prvom mjestu

Odlična gastronomska ponuda jedna je od najjačih kvaliteta Riverside Gardena. Hrana koju poslužuju pripremljena je sa svježim namirnicama koje kupuju od domaćih dobavljača, a iskusni tim kuhara svojom kreativnošću obara s nogu. Kuhinja u kojoj se pripremaju obroci nalazi se na samoj lokaciji što omogućava da se održi kvaliteta i svježina namirnica.

riverside golf
riverside golf
riverside golf

Zimska čarolija

U sklopu promotivnog paketa Zimska čarolija svi budući mladenci mogu ostvariti posebne pogodnosti. Na cijenu dvorane parovi mogu ostvariti promotivni popust. Za 11. i 12. mjesec ostvaruje se 30% popusta, a na 1., 2. i 3. mjesec 50% za svadbenu sezonu 2023/2024.

Mladenci na korištenje besplatno dobivaju mladenački apartman, a ostvaruju se i dvije sjajne dodatne pogodnosti. Prva od njih je 20% popusta na vatromet. Druga se odnosi na 30% popusta koji se može ostvariti na malu dvoranu Green Room tijekom vjenčanja i sljedeći dan. Kapacitet male dvorane iznosi 50 osoba, a ona će sjajno poslužiti u slučaju potrebe dodatnog prostora tijekom vjenčanja ili dan nakon vjenčanja za organizaciju ručka s najbližim uzvanicima.

Parovi se u ljepotu prostora mogu uvjeriti prilikom dana otvorenih vrata za mladence koji će se održati u nedjelju, 13. studenog 2022. Također, ondje se osobno mogu upoznati s pogodnostima koje ih na njihov poseban dan očekuju u Riverside Gardenu.

riverside golf
riverside golf
Učitati još
Zatvori