Pronašli smo jednu od najljepših božićnih lokacija u gradu
Pronašli smo jednu od najljepših božićnih lokacija u gradu

Pronašli smo jednu od najljepših
božićnih lokacija u gradu

Pred nama je razdoblje božićnih domjenaka, a ako ste u potrazi za osebujnom lokacijom na kojoj ćete prirediti jedan takav na pravom ste mjestu. Naš odabir je Riverside Garden, jedinstvena lokacija za organiziranje svih vrsta evenata poput domjenaka, team buildinga i gala večera.

Riječ je o novootvorenoj multifunkcionalnoj dvorani koja se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u sklopu zagrebačkih golf terena.

Moderna dvorana okružena je prekrasnom prirodom i hortikulturom dok unutarnjim prostorom prevladavaju elegantni bijeli i bež tonovi. Zahvaljujući njima prostor je prilagodljiv svim vrstama dekoracija i konfiguracija, ovisno o korporativnim bojama, temama i željama klijenta.

Velika dvorana u sjedećoj postavi ima kapacitet do 280 uzvanika, a u stajaćoj postavi do 500 uzvanika. Prilikom uređenja, poseban fokus posvećen je specifičnim zahtjevima klijenata, a profesionalni tim Riverside Gardena spreman je na sve izazove i autentične vrste evenata.

riverside garden
riverside garden

Riverside Božićna Priča

Od 10. studenog pa sve do 22. prosinca, Riverside Garden dobiva novo božićno ruho uz zimsku idilu snježnih borova i lampica, po uzoru na tradicionalne austrijske advente. Riverside Božićna Priča dolazi kao kompletno posloženi plug-n-play event koji uključuje razglas, rasvjetu, DJ-a te ponudu hrane i pića.

Catering Team Majetić, s radošću ispunjava sve želje gostiju kada je u pitanju hrana. Za vas može pripremiti razne menije, švedski stol, live cooking show ili teller posluživanje. Jedan od glavnih prioriteta Riverside Gardena je kvalitetna hrana koja se priprema u izvrsno opremljenoj kuhinji na samoj lokaciji.

Sukladno vašim željama i budžetu, moguće je osigurati i dodatne sadržaje kao što su: Izvođač na saksofonu koji nastupa uz DJ-a, vatromet, voditelja i security.

Druženje s kolegama, djelatnicima i poslovnim partnerima možete zabilježiti angažiranjem fotografa i/ili photo cornera. A jedna od osobitosti dodatne ponude zasigurno je plesna točka sudionika Plesa sa zvijezdama. Za sve goste osigurani su besplatan parking i garderoba.

Učitati još
Zatvori