Riječki art BAZAAR spaja iznimne hrvatske kreativce

Riječki art BAZAAR spaja iznimne
hrvatske kreativce

Ovogodišnji riječki art BAZAAR održat će se 19. i 20. rujna u ex Bernardiju, na adresi Ivana Grohovca 1a. Ovaj specifični sajam okuplja 25 izlagača, umjetnika, dizajnera te i kreativce u kuhinji.

art bazaar 2

Osim što ćete se moći upoznati s njihovim radom, ovoljetni sajam donosi i radionice na kojima ćete se i pobliže upoznati s tehnikama koje ti kreativci koriste kako bi stvorili svoje radove. Jadranka Lacković, umjetnica koja stoji iza brenda ojoMAGico, vodit će dječju radionicu (dobrodošli su i roditelji!) gdje će djeca izrađivati likovne radove od raznih materijala. Male kreativce voditeljica će naučiti kako reciklirati i od starih ”wc” tuba, čepova, štapića od sladoleda izraditi razna bića: gusare, princeze, pingvine i ostale likove iz mašte. Radionica je besplatna i održat će se u nedjelju, 20. rujna od 12 do 13.30 sati. Prijave se vrše na email: lackovic.jadranka@gmail.com.

Pekmezmed

Pekmezmed

Također će se održati i radionica sitotiska kojom bi se svi polaznici upoznali s navedenom tehnikom te prigodno i zaprljali ruke. Za radionicu su pripremljeni gotovi motivi koji će se tiskati na papire i torbe kao i knjižica s uputstvima i uvodom u sitotisak. Radionicu će voditi DIYsitolab iz Rijeke i to u subotu 19. rujna od 12 do 14.30 sati. Broj polaznika/ca je ograničen. Donacija za potrošne materijale radionice je 70 kn za jedan dan. Prijave se vrše na email: pinkbrejn@gmail.com.

Marinski Heartmades

Marinski Heartmades

Na ovogodišnjem sajmu izlažu umjetnici i kreativni kolektivi Auks & Pekmezmed, Azena, DIYsitolab, Eli’s Fantasy, ifka.pifka, Inkognito Cloth-Thing, Island Spirit, Ito Ito, Jazy, Marinski Heartmades, Mesp, Micica, Moma, Nakitionica by Sasha, ojoMAGico, Pera Virens, Pevalek Jewellery, Quotes2Love, Renčina Špajzica, Ruk.Sak, Samovar Tea Shop, Tie Me, Tint-O-Rama, Ventilator.com.hr i Zoe Leggings. Na ovom izdanju artBazaara nikla je ljubav među kreativcima i Six Martinisom koji će poznatu atmosferu sajma dodatno začiniti opojnim plesnim ritmovima. Više o sajmu i svim njegovim događajima možete saznati na artbazaarri.tumblr.com te na Facebook stranici.

Marinski Heartmades

Marinski Heartmades

Foto: Facebook

 

Učitati još
Zatvori