Razveselite svoje bližnje hrvatskim
dizajnerskim poklonima

Take me home – Croatian design shop, jedna je od omiljenijih trgovina gdje svi poklonici lijepih predmeta i hrvatskog dizajna mogu uvijek naći nešto za dom, svoje bližnje i prikladno svakoj prilici.

post 9

Nastao iz ideje da se na jednom mjestu okupe kvalitetni proizvodi hrvatskih kreativaca, Take me home ove godine bilježi mnogo poslovnih uspjeha, no najveći je svakako je taj što je uspio dočekati drugi rođendan i održati se potpuno samostalno, u suradnji s domaćim dizajnerima.

post 8

Dobar glas o ovoj maloj trgovini prenio se zaista daleko, od Amerike do Japana. Take me home je tako ovoga ljeta predstavljen u brojnim inozmenim medijima – od New York Times-a, britanskog Sunday Times, australskog Financial Reviewa te je uvršten u razne shopping vodiče.

slider 1

Želeći zadovoljiti stalne kupce u potrazi za originalnim poklonima, Take me home u treću godinu poslovanja ulazi s mnogim novostima iz svoje šarolike ponude. Među najnovijim zanimljivim proizvodima ističemo prvo englesko izdanje Zlatarevog Zlata oblikovano u Hamper studiju.

post 3

Svakako pogledajte i novu seriju dizajnerskih suvenira iz ‘o, ne radione’, izvrsne ilustracije 24 domaća autora objedinjene u kalendarima Some Other New Year, tradicionalnu hrvatsku čipku pretvorenu u jednostavne ogrlice Made by Flige Maje Bujas, novo, već skoro rasprodano izdanje nagrađivanog Acro planera i nove kolekcije božićnih ukrasa Marine Marinski, Martine Šimunković i Tee Radić, a povodom rođendana Take me home u ponudi ima i oslikane šalice s porukom slovenske likovne umjetnice Rebeke Perko.

post 5

Ovih blagdana svoje bližnje i prijatelje darujte kreativnim poklonima hrvatskih i regionalnih dizajnera te ih tom kupnjom i podržite. Za sve dodate informacije, osoblje Take me homea dostupno je tijekom radnog vremena dućana, na takemehome.hr i na Facebook stranici.

post 6

Učitati još
Zatvori