4 ‘izlike’ za organizaciju kućnog partija prije blagdana

4 ‘izlike’ za organizaciju
kućnog partija prije blagdana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Nicole | Dogs & Design (@ashleynicoleinteriors) on

O idejama za organizaciju kućne zabave u susret blagdanskoj sezoni već se mnogo piše. No, zašto čekati praznike kad postoji toliko zabavnih ‘izlika’ uz koje možete okupiti društvo i provesti ugodno vrijeme. Mnogi se odlučuju upravo za ovaj tip socijalizacije u ležernoj atmosferi doma. Osim što je intimnije, nećete potrošiti hrpu novaca na izlazak i gužvanje u zadimljenim prostorima.  Za kućne zabave ustvari je potrebno malo – povod, slasni zalogaji, dobra glazba i dragi ljudi. Ako žudite za dobrom zabavom, a nedostaje vam legitiman razlog u nastavku donosimo 4 ‘izlike’ koje zaslužuju organizaciju tuluma prije blagdana.

Zabava povodom useljenja koje to nije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Hit Send (@justhitsendgifts) on

‘Housewarming’ party jedna je od omiljenih zabava koja se organizira povodom useljenja u novi stan ili kuću. Kao takav izvrsna je prilika za okupljanje dragih ljudi u atmosferi novog doma. No, čak i ako niste uselili nedavno, to vas ne bi trebalo spriječiti u organizaciji kućne zabave. Uvedite ritual proslave nakon par mjeseci, pola godine ili obljetnice od useljenja. Kupovina nekog novog komada poput sofe ili stola još je jedan razlog da dom postane lokacija za tulum. S obzirom na to da dani postaju sve kraći, poslijepodnevna čajanka u cozy atmosferi doma uz selekciju čajeva dobra je prilika za ležerno čavrljanje uz topli napitak. Na pozivnicama naznačite povod, a nakon zabave uživajte u svim poklonima koji se tradicionalno poklanjaju za takve prigode.

Proslava prije kraja godine

Od Nove godine djeli nas nešto više od mjesec i pol, ali bez obzira na to, kućne zabave počinjemo organizirati već sada. Kako proslava nebi bila rezervirana samo za jednu noć u godini, party za kvartal, polovinu ili kraj godine još je jedna u nizu ideja ako žudite za partijanjem. Ubacite blagdanskog duha u prostor kroz konfete, balone, ukrasnu rasvjetu i dekoraciju. Prije slanja pozivnica naznačite dress code, neka bude blještavo i glamurozno, jer tko ne voli dodatnu priliku za dotjerivanje?

Kućni buvljak

Žensko druženje na kojem ćete spojiti ugodno s korisnim i pritom se dobro zabaviti definitivno je kućni buvljak. Razmjena odjeće odlična je prilika za čišćenjem ormara, a istodobno ćete uštedjeti novac na novim komadima. Svaka frendica u ormaru sigurno ima nešto čega se želi riješiti, a vi nešto što želite zamijeniti. Party buvljak nakon nekoliko sati ‘trženja’ neupitno izmoriti sve prisutne, pa preskočite kuhanje večere i poslužite zdrave povrtne namaze kao snack koji je gotov u trenu, a može se pripremiti i unaprijed.

Povišica ili promaknuće na poslu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pick The Platter Co. (@picktheplatterco) on

Kako bi  zasluženi poslovni uspjeh ili povišicu proslavili sa stilom, organizirajte večeru s najbližim prijateljima. Promaknuće na višu poziciju ili odlični rezultati na dovršenom projektu definitivno zaslužuju zdravicu uz laganu večeru u toplini doma. Kako bi zabava bila na višem nivou od ‘samo’ večere, pobrinite se za stvaranje atmosfere i zabava će potrajati do kasno u noć. Dnevni boravak uz malo kreativnosti pretvorite u pravi mali mini-bar, a u tome će vam prigodno dekorirani stolić za piće i snack.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori