Minimalističke šalice koje svi obožavaju

Minimalističke šalice koje svi obožavaju

A post shared by Rae Dunn (@raedunn) on

Možda ste ih i vi zamijetili – posve jednostavne velike bijele šalice s minimalističkim crnim natpisima? Nebrojeni Instagram blogeri dijele ih na svojim profilima natječući se u inovativnosti fotografija. Dizajnerica Rae Dunn koja više od 20 godina radi s glinom je, čini se, pogodila je dobitnu formulu kada se radi o klasičnim šalicama za kavu.

A post shared by ? Sabrina ? (@breezy1120) on

Rae Dunn šalice

Tajna njihove popularnosti je jednostavnost dizajna i duhovitost natpisa zbog kojih su savršeni rekvizit za Instagram, a to je danas jedna od najjačih valuta što se tiče kupovanja određenih komada. Također, količine su ograničene i šalice se mogu pronaći samo u određenim američkim trgovinama, te ponekad u Etsy trgovini dizajnerice. Zbog toga svega je potražnja još i veća, komadi se preprodaju na stranicama kao što je eBay po višim cijenama, a gužve koje se stvaraju u trgovinama radi kupovine Rae Dunn šalica samo rastu.

A post shared by Rae Dunn (@raedunn) on

Osim šalica, u ponudi su i zdjelice, posude, tanjuri i razno drugo posuđe. Svaki komad nosi svoj natpis, često su tematski i vezani uz razne blagdane, a neki od klasika su “Hey Girl”, “UGH” ili “Begin”.

Sve ih možete razgledati na Instragram profilu dizajnerice, a kako na službenoj Rae Dunn stranici pronađite gdje se mogu kupiti.

A post shared by Lucy Rose (@birdie_farm) on

A post shared by Liz Marazzi (@liz_marazzi) on

A post shared by becca ?☕️ (@becca.byrd) on

A post shared by Liz Marazzi (@liz_marazzi) on

A post shared by Rae Dunn (@raedunn) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori