Radionica na kojoj ćete izraditi svoj uskrsni vjenčić za stol ili za vrata

Radionica na kojoj ćete izraditi svoj uskrsni
vjenčić za stol ili za vrata

Još jedan blagdan je iza ugla koji tradicionalno u nama budi kreativca, u želji da dom uredimo s ukusom i stilom te oko stola ugostimo najmilije. Riječ je, naravno, o Uskrsu, za koji se danima unaprijed kreću planirati recepti i ukrasi koji će dom učiniti još toplijim.

Ako još uvijek tražite ideje gdje početi, imamo prijedlog – uskrsnu radionicu koja će se održati sljedeći tjedan u nekoliko termina u vodstvu studija Eventastic. Poklonite sebi opuštene i kreativne trenutke te izradite vijenac po svojim željama ili putem poklon bona iznenadite nekoga sebi dragog.

Kako će izgledati radionica?

U ovoj trosatnoj radionici stvorit ćete vlastiti vijenac od nule, koristeći svježe i suho sezonsko bilje. Vaš je izbor dizajnirati klasični vijenac za stol ili vijenac za vrata.

Završeni vijenci obično su promjera između 40 cm, ovisno o odabranim materijalima i stilu.

Dobit ćete inspiraciju kako urediti svoj blagdanski stol, trikove oko bojanja jaja i savjete kako da reciklirate sve ono što već imate u svom domu s novom funkcijom i u novom ruhu.

Na radionici ćete dobiti:

  • Sve za stvaranje baze pomoću prirodnih materijala
  • Materijale i alate potrebne za rukovanje s biljem i dekoracijama
  • Sve za ukrašavanje suhim ili svježim sezonskim materijalima
  • Savjete kako da vijenac duže traje
  • Bit će osigurani alati i nije potrebno prethodno znanje (preporuka da polaznici budu stariji od 14 godina).
  • Uključeni su slatki i slani zalogaji i piće, te lounge glazba za opuštenu i kreativnu atmosferu.

Gdje i kada?

Radionica će se održati u prostorima Eventastic studija, Obrtnički prolaz 1, u kreativnom  prostoru za stvaranje, uz sigurno druženje i socijalnu distancu. Radionice se održavaju svaki dan, od 29. ožujka do 2. travnja, od 17 do 20 sati pa lako možete odabrati termin po želji.

Cijena radionice po osobi iznosi 350kn

A ako želite rezervirati termin kao mala grupa prijatelja ili kolega, kontaktirajte [email protected] za alternativne datume i vremena.

Radionica će biti ograničena na broj od 5 polaznika po terminu u skladu s trenutnim epidemiološkim propisima. Biti će osigurano sve za sigurnu distancu, bezbrižan rad i ugodno druženje.

Foto: Eventastic

Učitati još
Zatvori