Raba-Raba su ergonomski ležajevi za pse koji dolaze u različitim bojama i veličinama
Raba-Raba su ergonomski ležajevi za pse koji dolaze u različitim bojama i veličinama

Raba-Raba su ergonomski ležajevi za pse koji dolaze u različitim bojama i veličinama

Svi vlasnici pasa znaju koliko je važno ljubimcima osigurati dobar i kvalitetan ležaj, no kako odabrati onaj pravi? U moru različitih ponuda na tržištu mi ćemo uvijek odabrati one osmišljene i proizvedene u Hrvatskoj. Hrvatski dizajn itekako nam je važan, pogotovo kada pronađemo none proizvode koji u potpunosti odgovaraju onome što tražimo. Startup Pleme redovito nas oduševljava svojim proizvodima, a sada su nas osvojili Raba-Raba ležajem za pse koji je u potpunosti ergonomski dizajniran kako bi naši ljubimci uživali.

raba-kreveti-za-pse6

Raba-Raba ležaj

Kreativni tim startupa Pleme osmislio je Raba-Raba ležaj za pse s ergonomskom potporom. Psi obožavaju Raba-Raba krevetić bez obzira vole li spavati sklupčani ili rastegnuti, a ogradica je posebno projektirana da im pruži udoban oslonac za glavu. Ležaj se lako održava – izrađen je od tkanine koja sprječava zaplitanje dlaka u ležaj, a jastuk ima skidivu i perivu navlaku.

raba-kreveti-za-pse11

Održivost na prvo mjestu

Pri projektiranju Raba-Raba ležaja velika pažnja je dana i zaštiti okoliša. Raba-Raba krevetić proizveden je po održivim principima: punjenje Raba-Raba krevetića izrađeno je od recikliranih komadića vrhunske spužve, istih koji se koriste u Pleme madracima. Također, u premium varijanti krevetića koristi se reciklirana tkanina renomiranog danskog proizvođača Kvadrat, dok se za originals varijantu koristi tkanina lokalnih proizvođača. Tako naši četveronožni prijatelji mogu uživati u fenomenalnoj ergonomskoj potpori, a njihovi vlasnici će napokon imati više mjesta na svom madracu!

raba-kreveti-za-pse1

Ležaj na kojem će vaš pas uživati, a vi ćete biti zadovoljni

Ležajevi se izrađuju u dvije vrste tkanine – Originals i Premium. Premium ležajeve krasi dizajnerska tkanina poznatog danskog proizvođača Kvadrat, a ako želite povoljniju opciju odaberite Originals s vodoodbojnom tkaninom. Ne morate brinuti da će vaš pas potrgati ležaj – obje vrste tkanine imaju visoku otpornost na habanje, a premium tkanina ima zahtjevan certifikat “Abrassion – High Traffic”. Ogradica je posebno projektirana da mu pruži udoban oslonac za glavu bez obzira na koji način voli spavati. Sve Raba-Raba ležajeve potražite ovdje.

raba-kreveti-za-pse7

Foto: PR

Učitati još
Zatvori