Kad već ne možemo u pravu, idemo u virtualnu šetnju Islandom

Kad već ne možemo u pravu, idemo u
virtualnu šetnju Islandom

virtualna šetnja Island

Mjesto o kojem maštamo, mjesto nepregledne prirode i prirodnih čuda, zanimljive kulture i avanture koja nas zove, svakako je Island. Nekima ostvareni san, nekima još uvijek visoko na listi mjesta koje žele posjetiti, Island je jedno od magičnih mjesta na Zemlji koje bi svakako barem jednom trebalo vidjeti uživo.

2020. godina naglo je zaustavila sve ljubitelje putovanja i planove odgodila za tko zna kad. Pitanje je kad će se zračni promet i turistička putovanja vratiti u normalu, kada će se, kao i prije, veliki broj ljudi odlučivati da posjete novu zemlju.

virtualna šetnja Island

Magični Island

I dok razmišljamo o takvim pitanjima i nadamo se kako ćemo uskoro putovati van granica zemlje, brojni organizatori virtualnih tura sa svojim vodičima nude pogled na ona mjesta o kojima maštamo. Stranica Event Planner osmislila je virtualnu šetnju jugozapadnim dijelom Islanda, u okolicu glavnog grada Reykjavika pa sve do slavne Plave lagune. Putem ćete vidjeti glečere, gejzire, vulkane, crni pijesak i brojne druge ljepote koje treba iskusiti barem online, ako ne trenutno ne možemo drugačije.

Na virtualnu šetnju koja će se održati 3. ožujka 2021. se možete predbilježiti ovdje.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori