Najljepšu romantičnu bajku za Valentinovo doživite ovdje

Najljepšu romantičnu bajku za
Valentinovo doživite ovdje

Provedite Valentinovo na moru uz neodoljivu glazbenu poslasticu, koncert Marka Tolje u Falkensteiner resortu Punta Skala. Još jednom pokažite svojoj boljoj polovici koliko vam znači, uz lijepe geste i mala djela nježnosti. Mi znamo gdje je idealan ambijent za vaš ΄bijeg u dvoje΄ – ma gdje drugdje nego tik uz more!

Valentinovo u Punta Skali

Uoči Valentinova, neodoljiva morska oaza – Falkensteiner resort Punta Skala – priprema romantičnu bajku i koncert za pamćenje. Iznenadite dragu osobu odmorom u resortu nadomak Zadra. Ovaj jedinstven resort, nalazi se na poluotoku Punta Skala, a karakterizira ga jedan od najvećih SPA centara u Hrvatskoj na čak 6000 m2, izniman aktivni program, nevjerojatna udobnost i ekskluzivna usluga s 5 zvjezdica, prepoznatljive Falkensteiner kulinarske delicije te očaravajući pogled na jadranske otoke i Velebit. 

Valentinovo u Punta Skali donosi vam romantični postav sobe. Zz selekciju ručno rađenih čokoladnih pralina i pjenušac u sobi, šetnje resortom s pogledom na jedan od najljepših zalazaka na svijetu, zabavne izlete u šarmantne lokacije u blizini resorta poput gradića Nina ili stare gradske jezgre Zadra te holistički odmor u prostranom Acquapura SPA. Uživajte zajedno, nasamo, u tretmanima za tijelo i masažama u nježno osvijetljenom privatnom SPA. Odaberite opuštajuće masaže po izboru, razne tretmane i neodoljivo iskustvo boravka u Hamamu.

Ovoj već idealnoj lokaciji za ΄bijeg u dvoje`, romantična atmosfera bit će dodatno naglašena ekskluzivnom večerom u novoj Ventus dvorani u novootvorenom Fortis Clubu, a kao šlag na torti, Punta Skala je pripremila nježne note vječnog romantičara Marka Tolje!

Zaplovite morem nježnosti uz prepoznatljive balade Marka Tolje te iskusite Valentinovo iz snova uz more!

Otkrijte više na: Falkensteiner resort Punta Skala

Foto: PR

Učitati još
Zatvori