Pronašli smo idealne obiteljske hotele u kojima ćemo uz odlične ponude zatvoriti ljetnu sezonu
Pronašli smo idealne obiteljske hotele u kojima ćemo uz odlične ponude zatvoriti ljetnu sezonu

Pronašli smo idealne obiteljske hotele u kojima ćemo uz odlične ponude zatvoriti ljetnu sezonu

 Završio nam je kolovoz, nema više gužvi na cestama, a more i temperature i dalje su dobri za ukrasti još koji dan ljeta. Pronašli smo hotele u dvije vrhunske destinacije na našoj obali u kojima možete s djecom osjetiti još koji dan ljeta. Valamar Amicor Green Resort 4* na otoku Hvaru i za one kojima se ne da toliko voziti – već dobro poznat Girandella Maro Suites 5* u Istri.

I sada najbolji dio – tijekom rujna i listopada imaju odličnu ponudu za oba hotela uz koju možete ostvariti i do 25 % popusta, stoga požurite i rezervirajte svoj odmor na vrijeme.

Saznajte zašto je Girandella Maro Suites san svake obitelji

Istog trenutka kad uđete u ovaj prekrasan hotel na svega nekoliko koraka od plaže shvatit ćete što znači bezbrižan odmor s djecom. Igraonice, tobogani kroz hotel, stijena za penjanje i maleni bicikli čekaju vas već na recepciji. A tek onda kreće priča o sadržaju koji je zaista u potpunosti prilagođen obiteljima – tako da se svi odmore i uživaju.

 

Pravi odmor – u svakom pogledu, za svakog člana obitelji

Hotel ima uslugu all inclusive koja osim doručka, ručka i večere u glavnom restoranu nudi i popodnevni snack sa sendvičima, salatama, juhama, tjesteninama, voćem i desertima u predvorju hotela. Sokovi, kave i čajevi dostupni su u svakom trenutku (i škrinja sa sladoledima 😉).

Igraonice su prilagođene dobnim skupinama, animatori se brinu za djecu (vi možete biti s njima, a možete i posjetiti wellness-zonu – kako vam drago), a postoje i posebni programi i prostori za tinejdžere. Ako ste željni vrijeme provesti vani, tu vas očekuju parkovi, poligoni za vožnju biciklima i autićima, mogućnost najma bicikla i cijela zona V Sport point. Unutarnji sadržaji su također raznovrsni: mnogo igračaka – kocaka, autića, slagalica, ali i sobe s igraćim konzolama i kinom. Tu su unutarnji i vanjski bazeni – što znači da vam apsolutno ništa ne može pokvariti odmor.

Za roditelje isto imamo dobre vijesti – wellness-zona i teretana imaju prekrasan pogled na kvarnerski zaljev, a za vrijeme obroka dostupno je neograničeno pivo i vino.

Valamar Amicor Green Resort 4*, otok Hvar – novo od ovog ljeta

Druga je opcija malo drugačiji koncept odmora – osim što je riječ o suitovima i vilama, a ne velikom hotelu, ovo je prvi obiteljski resort na hrvatskom Jadranu koji je izgrađen u skladu s načelima održivog razvoja, a smješten je na prekrasnoj lokaciji, u maloj uvali koja gleda na Stari Grad.

Obiteljski odmor na Hvaru na kojem djeca uče o čuvanju okoliša

Zelena obiteljska avantura ovdje kreće već od recepcije, ispred koje je vrt u kojem djeca mogu saditi i zalijevati voće i povrće te ekoigraonice Maro s mnogo sadržaja kroz koje se djecu educira o recikliranju, brizi o planetu i suživotu s prirodom. Osim toga, tu su i standardne soft play i multimedijske igraonice i djeci ono najvažnije – vodeni park Aquamar premium s čak tri bazena s toboganima i atrakcijama te igralište sa ziplineom. Resort nudi i cijelu posebnu priču za kućne ljubimce – dobiti će svoj snack, igračku i zdjelicu te će moći uživati s vama u gotovo svakom trenutku u danu.

Cijeli je resort inspiriran lokacijom, pa tako i ponuda hrane i pića, koja je složena od svježih i ukusnih namirnica od kojih je čak 77 % hrvatskog podrijetla. Resort ima svoj restoran i slastičarnicu s domaćim sladoledom. (P.S. Neće samo djeca biti ludi za njim.)

Ovaj resort pružit će vam baš onaj mir koji vam treba kako biste se mogli osvježiti i napuniti baterije za jesen i zimu (ima i svoj wellness, sportske terene i programe stay fit). Hvar bez gužvi sigurno je destinacija koju vrijedi posjetiti kroz sljedećih nekoliko tjedana.

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori