Ako planirate odmor na planini, pronašli smo idealnu vikendicu s bazenom u susjedstvu
Ako planirate odmor na planini, pronašli smo idealnu vikendicu s bazenom u susjedstvu

Ako planirate odmor na planini, pronašli smo idealnu vikendicu s bazenom u susjedstvu

Kako nam dolaze (nadamo se) kontinuirani topli dani, trudimo se vikende provesti u prirodi. Izleti, piknik, posvećivanje hobijima jesu razlog više da nadolazeći vikend isplaniramo u outdoor ambijentu. Ovoga puta pronašli smo V House. Kuća na planini Goč nudi sve neophodne elemente za idealan odmor na planini. Planina Goč jedna je od mnogobrojnih ljepota koje možete pronaći u Srbiji, a uz dobro odabran smještaj, ovo putovanje može ostati za pamćenje.

V House Goč – spoj odmora i zabave

Ako ste tražili idealnu kuću na planini, ne tražite više. V House predstavlja modernu i luksuznu kuća za odmor u planinskom duhu. Imajte na umu da je kuća u potpunosti izolirana (zvučno i toplinski) što znači  da je idealna opcija za bijeg iz grada u svim godišnjim dobima. Postoji privatan parking, tako da ne morate brinuti o svom automobilu. Eksterijer je idealno uklopljen u planinski ambijent. Stoga, ova kuća donosi sve benefite planinske atmosfere. Svjež zrak, priroda i druženje s prijateljima. U kuću može stati osam gostiju, a ima tri spavaće sobe. Prizemlje kuće koncipirano je oko cozy kamina, tako da i pored podnog grijanja i norveških radijatora, ova kuća je idealna opcija za bilo koje godišnje doba.

Interijer i eksterijer

V House čine tri kata. Kuća sadrži prizemlje, dnevni boravak s kupaonicom, kuhinjom i blagovaonicom. Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe s terasama, hodnik s ormarom i kupaonica. Ovaj kat donosi autentičnu planinsku atmosferu, obuhvaća prostor pod kosinama krova i osmišljen je kao prostor za spavanje.

Ako izađete ispred kuće, zateći će vas jedan od najupečatljivijih elemenata V Housea: prostrani bazen. Sada je već u potpunosti jasno zašto se V House kuća našla na must-visit listi za predstojeće tople dane.

Wrangler tura s konjima

V House se nalazi na Goču u mjestu Miodragoviči. Pored luksuznog smještaja, u okviru ovog vikend putovanja sebi možete priuštiti mnogobrojne aktivnosti. Osim klasičnih sportskih aktivnosti, kao jedna od najzanimljivijih istakla se četverosatna Wrangler tura. Naime, Wrangler tura šumskim putem do planine Stolovi uključuje i druženje s poludivljim konjima. Na ovaj način možete bolje upoznati planinu i posvetite se istraživanju i implementiranju novih aktivnosti u svoju (ne)svakodnevicu.

*Članak je preuzet s portala Journal.rs.

Foto: Booking; Instagram: @vhousegoc

Učitati još
Zatvori