Letite po promotivnim cijenama u poslovnoj klasi Turkish Airlinesa

Letite po promotivnim cijenama u
poslovnoj klasi Turkish Airlinesa

Osnovan 1933. godine s flotom od samo nekoliko zrakoplova, Turkish Airlines, član Star Alliance udruženja, danas ima flotu od 356 zrakoplova (putničkih i kargo) te leti u više od 319 destinacija u 127 država diljem svijeta. S prošlogodišnjom selidbom na novi aerodrom Turkish Airlines je dobio priliku koristiti sve prednosti novog huba s novim lounge uslugama, većim kapacitetom te modernim i inovativnim tehnologijama.

Turkish Airlines Business Lounge svojim unutarnjim dizajnom koji reflektira bogato kulturno nasljeđe Turske zajedno sa dodirom modernog doba privlači putnike svih dobnih skupina. Dok čekate, možete se udobno smjestiti i odmarati u privatnim sobama, osvježiti se tušem ili pak odmarati u udobnim naslonjačima dok kušate neku od ponuda gourme kutka koji će vas oduševiti raznovrsnošću turske i međunarodne kuhinje. U nagrađivanom Business Loungeu putnici će se dočekivati poznatom Turkish Arilines gostoljubljivošću čiji korijeni sežu još iz svjetski poznate turske kulture.

Još jedna prednost Turkish airlinesa jest njegov grad u kojemu se aerodrom nalazi pa samim time svojim putnicima može ponuditi TouristIstanbul turu. Putnici koji imaju između 6 i 24 sata čekanja na svoje konekcije mogu istražiti povijesna mjesta Istanbula te imaju priliku kušati jela u najboljim restoranima tog grada. Grad koji nikad ne spava će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Nagrađivana zrakoplovna kompanija koja leti u najviše destinacija nego ijedna druga kompanija, poziva svoje putnike da s njom istraže svijet. Poslovni putnici mogu koristiti besprijekornu uslugu koja se sastoji od besplatnog interneta, svježe pripremljenih jela koju poslužuje poznati Flying Chef te mnogih drugih povlastica.

Letite u poslovnoj klasi iz Zagreba za New York, Chicago, Dubai, Maldive i mnoge druge destinacije po promotivnim cijenama od 1.119 eura.

Za više informacija o Turkish Ailrlinesu te promotivnim cijenama posjetite stranicu www.turkishairlines.com.

Foto: Turkish Airlines

Učitati još
Zatvori