Top destinacije za savršeno ljetovanje s prijateljicama

Ako ste ikada putovali sa svojim najboljim prijateljicama, već znate da su to neka od najupečatljivijih, sadržajnih i zabavnih izleta koje ćete ikada doživjeti. Bez obzira na stil putovanja, vaše društvo svaku situaciju začini svojim interesima i načinom zabave, stoga možete biti sigurni da vam neće biti dosadno. Važno je samo odabrati pravu lokaciju koja će potaknuti vašu zaigranost i potrebu za uživanjem.

Bilo da ste tip društva koji voli lijeno uživati na raskošnim i egzotičnim mjestima, bilo da ste slobodnog duha i vječno zaljubljene u pokret ili pak volite saznati najskrivenije detalje udaljenih kultura i civilizacija, u nastavku smo izdvojili top destinacije na kojima ćete zasigurno doživjeti jednu od ljepših životnih pustolovina.

Tulum: Za društvo slobodnog duha

Živjeti život u svoj njegovoj punoći s društvo koje voli plažu, lako je kao povjetarac u Tulumu. Provedite dane uživajući u magičnom ambijentu egzotične prirode, učite roniti, ispijajte svježe ceviche i mezcal koktele i učite o kulturi Maya. Provedite noći plesanjem uz more i odmarajte se u elegantnim kućama na plaži u Papaya Playa. Ovakvo putovanje će vas još više zbližiti i učiniti da se s radošću sjećate ljetovanja s najdražim vam ljudima.

Bali: Za društvo koje je u potrazi za idiličnim rajem

Nestašni majmunčići, tirkizne plaže, kokosovi oraščići… Osim zapanjujućih plaža i čarobnih hramova, Bali ima gotovo sve vrste prirodnih ljepota. Slavni planinski predjeli s bujnim zelenilom, slikovitim jezerima, raskošnim slapovima, kultnim rižinim poljima, cvjetnim vrtovima, bujnim svetim rijekama i tajnim kanjonima čine krajolik otoka toliko posebnim. Ukoliko vam treba prava anti stres terapija i opuštanje, onda ste na pravom mjestu.

Kyoto: Za društvo koje obožava istraživati

Tko ne voli Japan i njegovu specifičnu kulturu koja se ne može usporediti niti s jednim drugim mjestom na svijetu. Za savršenu mješavinu otmjenih hotela, slikovitih kafića, povijesnih znamenitosti, prekrasnih vrtova, ukusne hrane, nevjerojatne arhitekture i zanatskih proizvoda, Kyoto je nevjerojatna destinacija za znatiželjnu skupinu putnika koji žele iskusiti autentičnu japansku kulturu i pravi osjećaj zajednice.

Foto: Pixabay, Unsplash, Pexels


0