Modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti putovanja

Modni dodatak bez kojeg ne možemo
zamisliti putovanja

Užurbano pakiranje stvari za putovanje zna rezultirati propustima koji uistinu mogu zadati glavobolju. Ruž za usne, šampon i lakovi za nokte razbacani svuda po koferu možda i nisu toliko veliki problem u organizacijskom smislu. No, ukoliko vam se odjeća umrlja šamponom, to baš i nije prizor koji želite gledati. Zato niti na jedno putovanje ne bismo trebale krenuti bez toaletne torbice u koju ćemo složiti sve što nam treba.  Lako se može dogoditi da zaboravimo na neke detalje, ali na toaletnu torbicu nikako. Ona je vrlo praktičan izbor koji nas oslobađa bespotrebnog živciranja. Iako nam doslovno spašava život, to ne znači da ne mora izgledati lijepo i stilizirano.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Uz pravu toaletnu torbicu svako putovanje je puno ugodnije, zar ne?

Bilo da ćete se odlučiti za velike torbe u koje ćete ubaciti pola kupaonice i svoju privatnu ljekarnu ili za one male slatke u kojoj su samo male beauty tajne, ona je centralni dio prtljage uz koju je sve mnogo lakše i praktičnije. Uz toaletnu torbicu svako putovanje je puno ugodnije jer tako možete biti sigurne da nećete biti žrtve razbacane, uništene, izgubljene šminke ili nekog drugog beauty akcesoara.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on


Set od nekoliko torbica

Set od nekoliko torbica različitih dimenzija odličan je izbor za putovanja. Uz njih je jednostavnije odvojiti proizvode za čišnjenje i njegu kože i kose te beauty proizvode uz koje će svaka putoholičarka zablistati.

Torbica kao modni dodatak

Za česta putovanja idealno je izabrati otmjenu torbicu koja će odoljeti svim iskušenjima, a u isto vrijeme bit će vaš modni dodatak.

Torbica kao ruksak u koji stanu sve beauty tajne

Velike vrećaste toaletne torbe od tekstila mogu se lako pretvoriti u pravu  beauty riznicu. One su praktične i pouzdane pa će sigurno postati vaše najbolje prijateljice na svim putovanjima.

 

Dizajnerska torbica za ljubitelje minimalizma

Ljubiteljice minimalizma uvijek se mogu odlučiti za klasične primjerke poznatih modnih brendova. Izgledaju predivno, a i šminka će biti na sigurnom bez straha od oštećenja.

U svakom džepiću ponešto

Torbice s više pretinaca, džepića i otvaranja s nekoliko strana, učinit će pretraživanje jednostavnijim i bržim.

Otkačene torbice za otkačene putoholičarke

Materijali koji odolijevaju svim uvjetima također su vrlo dobra odluka. Ne morate brinuti hoće li se torbica zaprljati ili promočiti. Jednostavno se održavaju i blistaju uz nekoliko poteza ručnikom. Idealno, zar ne?

Otvorite poklopac i sve je pod kontrolom

Ukoliko volite red i sve što složite u svoju torbicu želite imati u vidokrugu za vas su idealne torbice koje se otvaraju s gornje strane. Izgledaju chic, a tako su praktične.

Prirodni materijali za putovanje sa stilom

Ljubiteljice jednostavnosti, prirodnih materijala i monokromatskih kombinacija svoje putovanje mogu začiniti torbicom koja će zadovoljiti modni ukus s jedne strane i biti praktična čuvarica svega što im je potrebno za ugodno putovanje. Stil i praktičnost, savršena kombinacija.

Vrlo popularne prozirne torbice

Jednostavnost i pristupačnost glavna je karakteristika prozirnih torbica. Sve što u nju stavite, lako ćete pronaći i lako možete prekontrolirati što ste ponijele na put. Uz zanimljivu poruku na ovim torbicama vaš put će biti još zabavniji.

Tekst: Dijana Ljubanović
Foto: Instagram, Net a Porter, H&M, Stradivarius, Urban Outfitters

Učitati još
Zatvori