Splitski hotel Ora za Valentinovo nudi idiličan odmor

Splitski hotel Ora za Valentinovo
nudi idiličan odmor

”Još od daleke prošlosti, ljubav je uvijek nailazila na prepreke, ali je isto tako uvijek nalazila svoj put do voljene osobe”, ističu u Hotelu ORA, jednom od najpoznatijih splitskih hotela, koji će ovog vikenda svojim gostima omogućiti toliko željeni bijeg od stvarnosti i to u krilo – voljene osobe.

Riječ ”Ora” prevedena na talijanski jezik označava vrijeme, a upravo će ovdje, svi oni koji slave sv. Valentina i vjeruju u ljubav, na nekoliko dana zaboraviti na to isto vrijeme.

Od petka pa sve do ponedjeljka, gostima hotela na raspolaganju stoji nekoliko različitih aranžmana, koji uključuju jedno ili dva noćenja uz mogućnost doručka u sobi, rani check in i kasni check out, korištenje fitness dvorane i parkinga u garaži, mogućnost relaksirajuće masaže za dvoje u intimi sobe te, naravno, romantičnu večeru u restoranu Allora, koji se nalazi u sklopu hotela, a koji je u kratkom roku postao ”place to be” mnogim Splićanima, inače na glasu kao velikim gurmanima i poznavateljima dobre ‘spize’.

Svoj već renomirani status restoran Allora tom prigodom zasigurno će još jednom opravdati izborom najkvalitetnijih i najukusnijih namirnica, koje će zajedno činiti svečanu večeru u slijedovima, popraćenu prigodnom ambijentalnom glazbom. Restoran Allora mjesto je ugodnog, toplog i jedinstvenog interijera, a otmjeno dizajnersko uređenje prožeto je nijansama smeđe, umirujućim tonovima žute te sofisticirane crne boje. Najupečatljiviji detalj u restoranu nesumnjivo je rasvjeta, odnosno neobične i moderne rasvjetne instalacije, koje dolaze u različitim metalnim, geometrijskim oblicima, a koje će ovog vikenda zasigurno i sasvim prigodno – stvoriti najromantičniji mogući ugođaj.

Zbog epidemioloških mjera i poštivanja istih, broj ljudi strogo je ograničen, a rezervacije i dodatne informacije dostupne su na broju 021/778-708.

Foto: Ivan Ivanišević

Učitati još
Zatvori