Ovi apartmani za iznajmljivanje u blizini Šibenika pravi su bombon!

Ovog tjedna dobile smo priliku upoznati se s jednim jako ljupkim projektom izgradnje i uređenja vile s apartmanima na našem Jadranu. Riječ je o Villi Frana koja se nalazi u mjestu Brodarica, udaljenom svega 5 kilometara od grada Šibenika.

Villa Frana

Kako nam otkrivaju vlasnici, inače bračni par iz Zagreba dalmatinskih korijena, apartmani su izgrađeni i potpuno opremljeni friško ove godine, a u Villi Frana ukupno ih se nalazi tri. Svaki od njih idealno je opremljen za uživanje, dok je sama vila od mora udaljena svega 100-tinjak metara.

Ono što ovaj smještaj svakako čini posebnim, visoki su stropovi s otvorenim drvenim gredama, koje prostoru daju poseban šarm i dojam veličine te prostranosti.

Kako su uređivani apartmani F, B i K u Villi Frana?

Vlasnici su nam otkrili da su ove nove apartmane uredili samostalno u pomalo retro stilu. U apartmanu se mogu naći keramičke pločice dominantnih boja u kombinaciji s neutralnim komadima namještaja.

“S ciljem da uređenje bude jedinstveno, namještaj je nabavljan po raznim lokacijama – od zagrebačkog Britanca, preko bakine konobe pa sve do neizostavne IKEA-e”, zaključuju vlasnici.

Villa Frana inače je dobila ime po omiljenoj baki Frani, a svaki apartman također ima ime iza kojeg stoji priča; apartman F je, pogađate, ime dobio po baki, apartman B je ime dobio po Brodarici, a apartman K po otoku Krapnju.

Osim što su apartmani idealni za obitelji s djecom, Brodarica je mjesto idealno locirano za istraživanje ljepota srednjeg Jadrana. K tome, u neposrednoj blizini su nacionalni parkovi Krka i Kornat. Naposljetku, spomenimo i otok Krapanj, najniže naseljeni otok na Mediteranu i jedan od neistraženih bisera Jadrane, koji je od obale udaljen svega 300-tinjak metara.

Gdje možete bookirati ovaj smještaj?

Sve informacije možete pronaći na službenoj Instagram stranici, a svoj smještaj u Villi Frana rezervirati na Booking.com.

Apartman B

Apartman F

Apartman K

Foto: Rajna Raguž (rajna_photo)

2