Proslavite 20. godišnjicu filma ‘Scooby-Doo’ uz noćenje u vozilu Mystery Machine
Proslavite 20. godišnjicu filma ‘Scooby-Doo’ uz noćenje u vozilu Mystery Machine

Proslavite 20. godišnjicu filma ‘Scooby-Doo’ uz noćenje u vozilu Mystery Machine

„Scooby Dooby Doo, where are you?“ – općepoznate su riječi iz pjesme koju smo iznova pjevušili u našem djetinjstvu. Simpatična družina je koristeći svoj kultni kombi najčešće sasvim slučajno nailazila na opasne misterije. Fred, Velma, Daphne, Shaggy i pas Scooby Doo suočavaju se s duhovima i čudovištima. Na kraju zločinac biva uhvaćen. Skidaju mu masku i otkrivaju da se zapravo radi o čovjeku koji je strašnu priču koristio za svoj interes. Što kada bismo vam rekli da ćete moći prespavati u najpoznatijem vozilu na svijetu?

Ovog ljeta obilježava se 20. godišnjica kultne filmske adaptacije Scooby-Dooa, a sada se Shaggy (Matthew Lillard) pridružio Airbnb -u kako bi vam pomogao da proslavite tu prigodu noćnim boravkom u samom Mystery Machineu. „Jedva čekam dočekati goste kao njihov domaćin i pružiti im ljetni odmor koji nikada neće zaboraviti… Čudovišta nisu uključena“, izjavio je Lillard.

Uz cijenu od samo 20 američkih dolara po noći, gosti će moći prenoćiti u Mystery Machineu koji će biti parkiran uz slikovitu obalu južne Kalifornije s rajskim pogledom na ocean. Kombi pruža ugodno utočište, a ukrašen je s više rekvizita, uključujući lava lampu, kostime i neke strogo povjerljive datoteke.

Iskustvo dolazi zajedno s TV-om iz ranih 2000-ih i ugrađenim DVD playerom, kao i filmom iz 2002. godine. Obožavatelji mogu proslaviti godišnjicu uz mini zabavu, grickalice, hrenovke i burgere. Za ljubitelje kultnog klasičnog filma, Airbnb počet će primati rezervacije za Mystery Machine 16. lipnja s početkom u 19:00 CEST. Više informacija možete saznati ovdje.

Učitati još
Zatvori