Sanjive europske destinacije idealne za jesenska putovanja

Sanjive europske destinacije idealne
za jesenska putovanja

Ukoliko volite sanjariti i najbolje se osjećate usred raskošnih trgova u gradovima zanimljive arhitekture onda je ovo doba godine idealno vrijeme za vaše putovanje. Europski gradovi puni šarma i otmjenosti u ovo su doba godine prave riznice dopadljivosti. Uz šalicu finog čaja i aromatične čokolade prošetajte gradovima koji najbolje osjećaju energiju jeseni i pretvaraju je u sanjarenje. Zagasite boje, čudne priče starina i neodoljiva ljepota zemljanih tonova, zalasci sunca koji opijaju i malene sobice u koje se možete sakriti od svijeta. Sve to stavlja ove destinacije u sam vrh izbora najpoželjnijih jesenskih destinacija za sanjare i lutalice.

Bordeaux, Francuska

Zamislite uživanje u predivnom zalasku sunca koji se prelijeva u tisućama boja, a vi ispijate vrhunsko vino i uživate u čarobnoj gastro ponudi. Sve to čininBordeaux posebnim gradom s istinskim duhom francuskog šarma. Kako bi vaš izlet dobio potrebnu dozu sanjivosti smjestite se u ušuškanom mjestu Aux Terraces gdje ćete uživati u udobnosti i stilu.

Hannover, Njemačka

Ovaj sanjivi grad ima puno parkova koji ga čine savršenim za ljubitelje prirode. Također je idealan za ljubitelje kupovine i povijesti jer je prepun starina. Sve zajedno čini ovaj grad neobično privlačnim. Možete odsjesti u Apartman Philosophenviertel, šarmantnom mjestu u koje ćete se odmah zaljubiti.

Gdanjsk, Poljska

Prekrasan grad, ispunjen zabavom. U Gdanjska vas čeka bogata i šarena jesen koju će posebno naglasiti zanimljiva arhitektura koja je zaista originalne. Možete ostati u: šarmantnom apartmanu blizu mora poput Elite Apartments Marine i uživajte u ranom jesenskom šarmu blizu vode i prekrasnih zalazaka sunca.

Ghent, Belgija

Grad koji izgleda poput medenjaka, Ghent je sanjiv srednjovjekovni grad koji će vas očarati svojom arhaičnom arhitekturom. Možete ostati u Cap’s House, smještaju s vrlo elegantnim apartmanima koji će vam pružiti mir i pravi ambijent za vašu gradsku stanku u Belgiji.

Amsterdam, Nizozemska

Ako volite vodu, čamce i vožnju biciklom, Amsterdam je savršen grad za vas. Dakle, uživajte u jeseni s toplim napitkom u ruci u ovom šarmantnom gradu Nizozemske. Ukoliko odaberete Breitner House, osjećat ćete se kao kraljica i uživati u iznimnom smještaju u sretnom gradu zadovoljnih ljudi.

Foto: Pixabay, Booking.com

Učitati još
Zatvori