Ryanair konačno stiže u Zagreb!

Ryanair konačno stiže u Zagreb!

Iako nas je pandemija ozbiljno prizemljila, stigla je jedna odlična vijest za sve putoholičare. Naime, popularna low budget aviokompanija Ryanair službeno je objavila da napokon stiže u Zagreb!

Zbog uobičajeno visokih cijena koncesije u glavnim gradovima, Ryanair obično polijeće s manjih, sporednih aerodroma pa tako već godinama ima bazu u Zadru, na Krku i u Puli, a kasnije su uvedeni Dubrovnik i Split. No pandemijska situacija i veliki gubitci u avio prijevozu to su, čini se, promijenili.

Ryanair napokon u Zagrebu

Iz Zračne luke u Zagrebu tako će se polijetati za 12 destinacija – Brussels, Pariz (Beauvais), Dortmund, Frankfurt (Hahn), Karlsruhe, Memmingen, Milano (Bergamo), Rim (Ciampino), Podgoricu, Oslo, Goteborg i London (Stansted).

Na Ryanair stranici već su navedeni prvi slobodni datumi za letove – primjerice za Italiju se kreće od rujna, Brussels je na rasporedu već od srpnja, Švedska isto od rujna, kao i Pariz. Sve ostale destinacije i prve letove na koje možete krenuti iz glavnog grada pronađite na službenoj Ryanair stranici. Mi već trljamo ruke i biramo svoju prvu destinaciju!

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori