Uhvatite let: Do Rima, Londona, Milana letimo za samo 15 eura
Uhvatite let: Do Rima, Londona, Milana letimo za samo 15 eura

Uhvatite let: Do Rima, Londona, Milana
letimo za samo 15 eura

Blagdani su nam sve bliže, stoga polako već razmišljamo kako ćemo ih provesti. I dok neki planiraju kako će urediti domove, drugi razmišljaju o novogodišnjim partyjima. Mi pak pripadamo onoj skupini ljudi koja traži nove destinacije koje vrijedi posjetiti.

Putovanja znaju biti dosta skupa, pa ih vrijedi isplanirati na vrijeme i pametno organizirati. Budući da nam se bliži Black Friday i Cyber Monday, mnogi će kupiti dugoželjene proizvode ili pak rezervirati neko putovanje ili smještaj po jeftinijim cijenama. O tome je razmišljala i jedna od pristupačnijih aviokompanija.

Ryanair Cyber Week akcija

Ryanair je poznat po dobrim akcijama, no valja ih uhvatiti na vrijeme i brzo iskoristiti jer ne traju predugo. Tako nas ni ovoga puta nije iznevjerio. Povodom Cyber Weeka snizio je letove iz Zagreba, pa tako u određene gradove možete letjeti po cijeni već od 15 eura.

Ovu lijepu vijest za sve putoholičare i one željne bijega iz svakodnevice najavili su prije par dana. Međutim, morate biti brzi s rezervacijom letova jer akcija traje do sutra, 23. 11., a odnosi se na letove između 1. 12. 2023. i 29. 2. 2024.

Evo kamo možete letjeti

Ryanair Cyber Week akcija odnosi se samo na letove iz Zagreba, a birati možete između letova za Bruxelles, Frankfurt, Göteborg, Karlsruhe, London, Milano, Oslo i Rim čija cijena iznosi 14.99 eura. Osim toga u svojoj ponudi ima i još nekoliko povoljnijih letova. Naime, let do Düsseldorfa možete rezervirati po cijeni od 16.99 eura, do Dublina za 21.99 eura, do Basela po cijeni od 25.64 eura. Ostatak ponude pogledajte ovdje.

Ryanair letovi_unsplash

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori