Ryanair od prosinca uvodi 8 novih linija iz Zagreba

Ryanair od prosinca uvodi 8 novih
linija iz Zagreba

Popeye Village, Mellieha, Malta

Nakon što je na proljeće popularni low budget avio prijevoznik Ryanair stigao u Zagreb s brojnim europskim lokacijama, stiže super vijest – uvodi se osam novih linija na kojima ćemo moći putovati od prosinca.

Ryanair uvodi 8 novih linija

Iako se ljeto polako bliži kraju, a godišnje odmore smo ispucali (neki su na njih već i zaboravili) ne prestajemo razmišljati o putovanjima. Neke lokacije jednostavno je najbolje posjetiti van klasične sezone godišnjih odmora kada su nam najčešće prve lokacije za odabir one na Jadranskoj obali. S poboljšanjem svjetske epidemiološke situacije, putovanja se već polako mogu realizirati. Možda ne u onoj mjeri kako je bilo nekada, ali osjeti se ipak taj pomak nabolje. Mnogi od vas već su iskoristili priliku i ulovili doista jeftine karte kako bi iz Zagreba mogli putovati u omiljene europske destinacije poput Rima, Milana, Pariza, Londona, Osla itd. No osim već postojećih linija koje posljednjih nekoliko mjeseci dobro funkcioniraju, Ryanair uvodi 8 novih. Tako ćemo od prosinca moći putovati u Malagu, Paphos, Dublin, Basel, Eindhoven, Solun, Maltu, Napulj. Većina linija će voziti dva puta tjedno, a neke kao primjerice za Dublin, tri puta tjedno.

Low budget putovanja

Low budget putovanja nisu za svakoga, ali svatko bi se barem jednom trebao okušati u ovakvoj avanturi. Morate biti spremni na nošenje malo prtljage ili nadoplatiti u slučaju da ipak želite sa sobom svu komociju. Čak i uz nadoplatu ove su avionske karte i dalje jeftinije od onih velikih avio kompanija. Nedostatak low budget letova često je taj da kompanije koriste manje aerodrome koji su izvan gradova, no u većini europskih država prometni sustav dobro je uređen tako da vam i taj drugi dio putovanja neće stvarati glavobolju. Ovakva putovanja nisu luksuzna, ali su definitivno stvorena za putoholičare i one željne avantura, a po cijeni manjoj od prosječnog tanka automobila za dva sata možete se naći kako ispijate kavu na središnjem trgu neke velike europske metropole. I to je neprocjenjivo. Na njihovim službenim stranicama pogledajte letove (mogu se već sada rezervirati i za nove linije) i krenite planirati iduće putovanje.

Malaga, Španjolska

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori