Sanjamo o odmoru u ovom bajkovitom resortu u Meksiku
Sanjamo o odmoru u ovom bajkovitom resortu u Meksiku

Sanjamo o odmoru u ovom
bajkovitom resortu u Meksiku

Azulik Resort je luksuzno eko-odmaralište smješteno u Tulumu u Meksiku. Poznato je po svojoj jedinstvenoj arhitekturi koja spaja moderan dizajn s tradicionalnim majanskim elementima, stvarajući skladan odnos između ljudi i prirode. Odmaralište je izgrađeno od održivih materijala i koristi obnovljive izvore energije kao što su solarna energija i energija vjetra radi zaštite okoliša.

Azulik Resort Tulum

Odmaralište je okruženo bujnom tropskom džunglom i samo je nekoliko minuta udaljeno od prekrasnih plaža Tuluma. Ovdje ćete pronaći niz različitih smještaja, uključujući kućice na drvetu, vile uz plažu i apartmane s pogledom na okolnu džunglu i Karipsko more. Vile nose specifična imena kao što su: AQUA VILLA, SEA VILLA, SKY VILLA, MOON VILLA, JUNGLE VILLA, MAYAN VILLA i AZTEC VILLA.

AQUA VILLA

Sanjamo o odmoru u ovom bajkovitom resortu u Meksiku
Foto: azulik.com

SEA VILLA

Foto: azulik.com

SKY VILLA

Foto: azulik.com

MOON VILLA

Foto: azulik.com

JUNGLE VILLA

Foto: azulik.com

MAYAN VILLA

Foto: azulik.com

AZTEC VILLA

Foto: azulik.com

Razne aktivnosti

Osim toga, gosti mogu uživati u raznim aktivnostima poput tečajeva joge i meditacije, vođenih šetnji prirodom i posjeta obližnjim majanskim ruševinama. Također, Azulik Resort je predan promicanju lokalne kulture i očuvanju prirodne ljepote područja. Odmaralište surađuje s lokalnim zajednicama i koristi održive materijale i prakse kako bi smanjio svoj utjecaj na okoliš.

Novi način doživljaja gastronomije

Odmaralište je također dom različitih gastronomskih ponuda. Kućica na drvetu s privatnim ‘gnijezdima’ i jedinstvenom arhitekturom nudi sveobuhvatnu gastronomsku ponudu jela meksičke i međunarodne kuhinje s panoramskim pogledom na okolnu džunglu i Karipsko more.

Azulik Uh May

Azulik kao kompleks ima dvije lokacije s dvjema različitim svrhama. Destinacija u Tulumu spaja ugodne smještaje, gastronomiju i wellness. Azulik Uh May nalazi se u selu Francisco Uh May, 25 km sjeveroistočno od Tuluma i zamišljen je kao grad umjetnosti. Ovaj holistički centar smješten je usred džungle, osmišljen je s ciljem predstavljanja umjetnika, njihovih radova i stajališta. U sklopu muzeja postoje i razne radionice vezane uz arhitekturu, dizajn, modu, kuhinju i keramiku.

Sve u svemu, Azulik Resort jedinstveno je i luksuzno mjesto za bijeg za one koji traže miran, ekološki prihvatljiv odmor u Meksiku.

Foto: Instagram (@azulik, @azulikuhmay), Azulik

Učitati još
Zatvori