Poznati otkrili čarobni luksuz Jadrana koji oduzima dah

Poznati otkrili čarobni luksuz
Jadrana koji oduzima dah

Iva Radi i Kai Dieckmann

Ima jedno mjesto blizu našeg srca koje možda još nismo otkrili. Ako jesmo s veseljem mu se vraćamo. Najjužniji europski fjord čuva jednu tajnu koja budi snažne emocije koja stvara velike i trajne uspomene. Ta se tajna zove Boka Kotorska, puna prirodnih ljepota, bogate povijesti i gastro doživljaja koji se pamte. Ovaj jedinstveni zaljev u Crnoj Gori dom je nautičkom naselju Porto Montenegro i jednom od najluksuznijih hotela na Jadranu – Regent Porto Montenegro.

Dašak luksuza s Jadrana u Zagrebu

Brojni hrvatski uglednici među prvima su se upoznali s luksuzom na našem pragu. Počasni konzul Crne Gore u Hrvatskoj Borislav Maletić, Nina Badrić, Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, Iva Radić,  Aleksandra Dojčinović, Joe Bašić sa suprugom Mandy, Danijela Gajski i Karla Kaić, Zdenka Zrilić i Renata Gubić, Ana Petričić Gojanović, operna diva Antonela Malis, Sanja Putica i Jelena Orešković među prvima su upoznati sa zimskom ponudom koja se ne odbija. Brojni uzvanici uživali su u vinima Plantaža vina. Brojne svjetske poslovne, sportske i glumačke zvijezde poput Novaka Đokovića i Bill Gatesa ovu destinaciju zovu drugim domom ili mjestom za redovan odmor.

Porto Montenegro, nautičko naselje i marina za mega jahte je životna, modna, event i odmorišna adresa onih koji život kroje po svojoj mjeri. Destinacija koja se može pohvaliti svjetskim luksuznim dizajnerskim trgovinama, kozmopolitskom atmosferom kao onom u Monte Carlu redovno je na naslovnicama najeminentnijih svjetskih lifestyle i biznis medija kao primjer uspjeha luksuzne cjelogodišnje destinacije.

Otvoren svih 365 dana u godini, hotel Regent Porto Montenegro je srce Porto Montenegra i kao „najveći brod“ u marini garantira spektakularan boravak. Uz ponudu „Luksuz na vašem pragu“ koja obuhvaća 40% popusta za državljane i rezidente iz Hrvatske za vikend predah, duži odmor ili smještaj tijeom izbora investicije je logičan izbor koji se ne mora planirati previše unaprijed.

Pogled na marinu, more i obronke Boke Kotorske iz svakog kutka hotela, srdačna usluga po mjeri gosta i gastronomska priča koja se ne može adekvatno ispričati već samo iskusiti Hotelski restoran je 2015. godine uvršten na listu 15 najboljih hotelskih restorana na svijetu.

Arhitekturom podsjećajući na palače Boke Kotorske, a dizajnom kreiranim da pruži utisak boravka na „luksuznoj jahti“, ovaj diskretan div svjetskog turizma nikog ne ostavlja ravnodušnim. Više od 30 međunarodnih nagrada i izvanvremenska elegancija su parametri po kojima najeminentniji turistički mediji, tur operatori prepoznaju hotel. Svaki pedalj 175 soba, 5 restorana, 4 bazena, 3 kongresne dvorane nosi nautički pečat i izraz jakog karaktera.

Skoro filigranski brušena verzija nepretencioznog luksuza najbolje opisuje ovaj izvanvremenski hotel u kojem se može očekivati da se dobrodošlica uputi na nekom stranom jeziku međutim čuje se samo srdačno „dobar dan“. 

Aleksandra Dojčinović
Danijela Gajski
Iva Radić
Tatjana Dragović
Jelena Orešković
Borislav Maletić, Gordana Majdak i Kai Dieckmann
Nina Badrić i Kai Dieckmann
Joe i Mandy Bašić
Kai Dieckmann i Marijan Kustić
Lana Pavić i Marko Kožul
Renata Gubić i Kai Dieckmann
Sanja Putica i Marijan Kustić
Zdenka Zrilić i Kai Dieckmann
Zoran Veir i Kai Dieckmann

Foto: PR

Učitati još
Zatvori