Na ovom ranču nedaleko od Varaždina možete se družiti s preslatkim ponijima
Na ovom ranču nedaleko od Varaždina možete se družiti s preslatkim ponijima

Na ovom ranču nedaleko od Varaždina možete
se družiti s preslatkim ponijima

Ako razmišljate o idealnom vikend izletu s djecom, pronašli smo odličnu lokaciju. Unutrašnjost Hrvatske nudi bezbroj sadržaja i aktivnosti koje će se sigurno svidjeti vašim mališanima. Složit ćemo se kako nema boljeg spoja od vremena koje provedemo na svježem zraku okruženi prirodom.

Ponyland

Svjesni smo kako djeca obožavaju životinje i zoološke vrtove. No za promjenu im priuštite nezaboravno iskustvo. Dva sata vožnje iz Zagreba treba vam do preslatkog ranča ponija. Mjesto je to koje će vas, ali i vaše klince očarati na prvu! Smješten u blizini Murskog Središća, ranč Ponyland svojim gostima nudi zaista nezaboravno iskustvo obilaska, jahanja i druženja s ovim pitomim životinjicama koje će mališani još dugo pamtiti.

pony
pony i dijete
Profimedia
poni

Prije sedamnaest godina na imanje je stigao prvi poni. S vremenom, ranč se proširio te je postao dom sve većem broju ponija, ali i drugim patuljastim životinjama. Tako danas na njemu, osim ponija, možete vidjeti mini minnesota praščiće, patuljaste himalajske koze, obične, ali i mini kuniće. No, tu žive i magarci, guske, patke, nekoliko kokoši, a društvo im prave pas i mačka, kako stoji na stranici  TZ Grada Mursko Središće. Prava je to vesela družina koja najviše veseli djecu. A dok se ona igraju, vi možete odmoriti na klupici i uživati u predivnoj prirodi.

pony i dijete
Profimedia
mali poni
pony
Profimedia
patuljasta svinja
patuljasta svinja

Upravo zbog velikog interesa, domaćin je odlučio češće pružiti djeci priliku za igranje i jahanje. Stoga primaju i organizirane skupine djece, dolaze na rođendane i slične proslave te organiziraju terensku nastavu za osnovne škole.

Na jahanje ponija i igranje s ostalim životinjama možete doći na ranč, ali uz prethodnu najavu. Sigurni smo da će se djeca poželjeti vratiti.

Foto: Pexels, Unsplash, Profimedia

Učitati još
Zatvori