Ideja za vikend bijeg – hotel Falkensteiner Park Punat na Krku

Ideja za vikend bijeg – hotel
Falkensteiner Park Punat na Krku

Posjetili smo family friendly hotel Park Punat

Falkensteinerov slogan Dobro došli doma, osjetit ćete u punom značenju u obnovljenom šarmantnom obiteljskom hotelu Park Punat s 4 zvjezdice okruženom zimzelenim parkovima, uz samo more u idiličnom mjestu Punat. Sunce, more i ljetna avantura drugo je ime za ovo mjesto gdje ne trebate ni o čemu posebno brinuti. Osim o sebi i uživanciji. Kreiran za male pustolove i velike hedoniste.

Klinci će obožavati Falky Land

Moderno uređene sobe, all inclusive usluga koja uključuje potrebe djece i jamči sjajan mediteranski gastronomski užitak, prostran vanjski prostor s mnoštvom ležaljki za sunčanje, veliki vanjski bazen s toboganom za djecu, dječje igralište, kutak za mame i bebe i ono što će vaši klinci obožavati – igraonica Falky Land – svijet mašte i pustolovine u kojem dječji snovi postaju stvarnost.

Sobe prilagođene tinejdžerima

Od sobe za tinejdžere s pop-art elementima, maslina koje slobodno rastu u hotelskom restoranu, tirkiznih detalja koji dižu smirenu jednostavnost temeljnih bež nijansi i toliko detalja za koje kažete – ja bih sve ovako doma! A vi se prepustite čarima Mediterana u ugodnom ambijentu hotela koji je sve prilagodio vašoj težnji za uživanjem. Boje, mirisi i okusi Krka čine pravu oazu mira. A nemiran duh možete osloboditi kroz aktivnosti u prirodi koja inspirira.

Boravak na samoj morskoj obali

Na svakom koraku toliko simpatičnih detalja u dizajnu, praktičnih rješenja itekako važnih kada idete na odmor s klincima i iskrene pažnje za gosta. Arhitekti Duspara i Travaš puno su pažnje posvetili odabiru boja i materijala kako bi uređenje hotela spojili s mediteranskim podnebljem koje ga okružuje. Tako su stropovi u restoranu načinjeni od materijala koji podsjeća na brodsku užad, a sve su boje usklađene s pastelnim mediteranskim tonovima. Njihov cilj je bio prenijeti osjećaj boravka na samoj morskoj obali u sve unutarnje prostore hotela i stvoriti pritom ugodan ambijent za savršen obiteljski odmor.

Sve o rezervacijama i dodatne informacije o hotelu pronađite na službenoj stranici hotela.

Krk nudi nestvarno lijepa skrovita mjesta

A zabave nikada dosta – od škole ronjenja, otkrivanja Krka biciklima, mini golfa, stolnog tenisa, vožnje golf automobilima ili vlakićem po Puntu do brojih zanimljivih izleta poput posjeta brodom otočića Košljuna poznatog po franjevačkom samostanu u kojem su redovnici stoljećima skupljali vrijedne predmete ili masliniku Ulika gdje možete uživati u sjajnom maslinovom ulju, vinima i pogledu za pamćenje. A ako imate sreće vidjet ćete i bjeloglave supove kako se gnijezde na stijenama otoka Plavnika ili sresti ljupke dupine koji plivaju u dubinama oko broda.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences, Journal.hr

Učitati još
Zatvori