Uz promotivnu cijenu ulaznica za Plitvička jezera, provest ćete vikend iz snova

Uz promotivnu cijenu ulaznica za Plitvička jezera, provest ćete vikend iz snova

Foto: Vedran Božičević

U ovo inspirativno i mnogima najdraže godišnje doba prošetajte šumskim stazama i šuškajte koracima po raznobojnom lišću uz pogled na impresivne slapove i jezera Nacionalnog parka Plitvičkih jezera.

U periodu od 15. do 24. listopada, posjetite Park po promotivnim cijenama ulaznica:

  • Odrasli i studenti: 100,00 kn po osobi
  • Djeca (7-18 godina): 35,00 kn po osobi
  • Djeca do 7 godina: gratis

Listopadski promotivni aranžmani u hotelu Jezero

Ako razmišljate o nešto duljem boravku i noćenju u nacionalnom parku, iskoristite pogodnosti jesenskih aranžmana koji uključuju 1, 2 ili 3 noćenja s doručkom ili polupansionom u hotelu Jezero i ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera.

Foto: Zoran Stegnjaić

Kako bi upotpunili plitvički jesenski ugođaj, pripremili su, ovisno o broju noćenja, kombinacije popusta na brojne sadržaje: sat najma čamca na jezeru Kozjak, korištenje finske saune u hotelu Jezero, relax masažu, ulaznicu za Baraćeve špilje i najveći europski Pećinski park Grabovaču te jahanje na obližnjem ranču Terra. Svima koji se odluče za noćenje s doručkom, tijekom cijelog boravka nude popust na ručak ili večeru u bistrou Vučnica.

Najam drvenih čamaca na jezeru Kozjak: 70 kn/sat

Unajmite drveni čamac i uživajte u vožnji preko najvećeg jezera nacionalnog parka – jezera Kozjak. Uzmite vrijeme za sebe i opustite se veslajući i promatrajući predivnu prirodu u jesenskom ruhu.

Foto: Vedran Božičević

Gastro ponuda u restoranima Jezero, Lička kuća i Poljana

Ako tražite široku ponudu specijaliteta autohtonih okusa pripremljenih na nove načine i još posluženu u izvornom ambijentu, tada je nacionalni restoran Lička kuća lokacija koju morati posjetiti.

Zamislite samo ovaj prizor – otvoreno ognjište, pucketanje vatre koja titra ispod ražnja, zrak ispunjen aromatičnim začinima i mirisima koji najavljuju da će se svježe pečen specijalitet pojaviti na vašem tanjuru za samo nekoliko minuta. Uz tradicionalne okuse pripremljene na nove načine, u Ličkoj kući se i dalje može uživati i u okusima tradicionalno pripremljene janjetine i teletine ispod peke, ličkog krumpira… 

Autohtoni okusi Like

Chef restorana Lička kuća Igor Jularić ističe kako temeljce spravljaju isključivo od povrća i mesa iz lokalnih proizvodnji dok tijesta i slastice proizvode u vlastitoj pekarnici, a meso obrađuju u vlastitoj mesnici. Sve to je bez upotrebe bilo kakvih aditiva ili umjetnih pripravaka. U restoranu se koriste moderne kuharske tehnologije, primjerice u zrenju mesa, u hladnom i toplom dimljenju mesnih prerađevina kao što su vlastita proizvodnja kobasica, u produkciji vlastite tjestenine ili pak u proizvodnji lokalnog izvornog namaza – Ličke base. Tijekom listopada u Ličkoj kući pronađite promo menu od 120,00 kn po osobi.

Uz Ličku kuću, otkrijte i čari hotela Jezero i njegovog restorana kojeg ćete pronaći začahurenog u smirujućoj atmosferi Plitvičkih jezera i koji će vam pružiti pogled na opuštajuće zelenilo parka, a tijekom listopada ondje pronađite promo menije od 80,00 i 100,00 kn po osobi.

Predahnite i u restoranu Poljana u kojemu objed predstavlja gozbu za sva osjetila – uz miris svježe pripremljene hrane, autohtone okuse i pogled koji hrani dušu, a gdje tijekom listopada možete pronaći promo menije od 55,00 do 80,00 kn po osobi.

Sve detalje pronađite na https://np-plitvicka-jezera.hr/mjesec-hrvatskog-turizma/

Želimo vam predivan doživljaj jeseni na Plitvičkim jezerima!

Foto: Vedran Božičević, Zoran Stegnjaić

Učitati još
Zatvori