Čarobni Plitvice Holiday Resort postao je još bolji – zavirite u njegov novi dio!

Čarobni Plitvice Holiday Resort postao je još bolji – zavirite u njegov novi dio!

Krajem 2018. godine, na Journalu smo objavili vijest o sasvim novom mjestu za odmor na području Plitvičkih jezera, koje vas je u potpunosti očaralo i oduševilo. Nije ni čudno, jer bio je dovoljan jedan pogled na moderne drvene kućice smještene u krošnjama drveća da se svi odmah zaljube u Plitvice Holiday Resort, pa tako i mi sami.

Odmor u prirodi na jedinstven način

Sa pet kućica u krošnji, koje su bile potpuna novost na hrvatskom tržištu, te devet manjih kućica za odmor s umjetnim jezerom, kamp Plitvice Holiday Resort pretvorio se u prvoklasnu lokaciju za luksuzan odmor cijele godine.

Smještene visoko u krošnjama borova, ove luksuzne kućice jedinstvenog dizajna pokazale su se savršenima za odmak od užurbanosti i vreve svakodnevnog života i pružile idealnu priliku za ponovno povezivanje s prirodom. Njihov elegantan interijer dizajniran je za udobnost i opuštanje, a zbog svoje opremljenosti svakom će gostu pružiti osjećaj ugodnosti i luksuza.

Wellness iskustvo u Plitvice Holiday Resortu

No, nije sve stalo samo na kućicama u krošnji impresivnog dizajna i izgleda – menadžment iz sezone u sezonu obogaćuje ponudu pa vas po novom unutar Plitvice Holiday Resorta očekuje još jedna posebnost novijeg datuma – predivan wellness!

Plitvice Holiday Resort može se pohvaliti konceptualno prvim mobilnim wellnessom u Hrvatskoj koji gostima osigurava potpunu privatnost, mir, opuštanje i uživanje u neposrednom prirodnom okruženju. Napravljen je u suradnji s tvrtkama Spa20 (izgradnja i opremanje wellnessa) i Abstracto studio (arhitektura i dizajn interijera). Upravo je Abstracto studio bio zadužen za arhitektonska rješenja za kućice u krošnji, na jezeru, mobilne kućice i bazen, kao i indijanske šatore na području kampa.

Wellness ima finsku saunu s pogledom na prirodu, infracrvenu saunu sa slanim zidom (slana soba), tuš doživljaja, relax zonu te vanjsku natkrivenu terasu s hidromasažnim bazenom i cacoon ležaljkom.

Unajmljuje se prethodnom najavom na recepciji resorta kao cjelovita jedinica na najmanje 2 sata za pojedince, parove, obitelji ili društvo do 8 ljudi, za goste resorta, ali i za goste koji ne odsjedaju u resortu.

Nakon svakog korištenja, prostor se kompletno čisti i dezinficira, a sljedeći gosti ga mogu unajmiti tek nakon toga. Osoblje veliku pažnju posvećuje potpunoj privatnosti korisnika, kako bi se svakom njihovom gostu pružila sigurnost u pandemijsko vrijeme.

Ovaj wellness tako je dodatno obogatio ionako sadržajima bogat resort u mjestu Grabovac nadomak Plitvičkih jezera, pa je ovo još jedan razlog za posjetiti ga – u paru, s obitelji ili s prijateljima – u svako doba godine!

Odmor, ali i zabava za cijelo društvo ili obitelj

Uz ovaj najnoviji dodatak ionako uzbudljivom resortu, popis usluga koje se ovdje moguće koristiti i više je no dugačak.

Sadržaji za goste obuhvaćaju bazen, avanturistički mini golf, dječje igralište, boćalište, igralište za odbojku na pijesku, stolni tenis, zonu druženja s ognjištem, teretanu na otvorenom, vanjsko kino, multifunkcionalno sportsko igralište (teren za mali nogomet i košarku)…

Ovdje možete unajmiti i električni bicikl, električni romobil i napuniti svoje električno vozilo. Sadržaji i prirodne znamenitosti u okolici Plitvice Holiday Resorta su NP Plitvička jezera, Baračeve spilje, Rastoke, adrenalinski park, Dolina jelena, Stari grad Drežnik, zipline, jahanje, kajaking na Mrežnici, vožnja kočijom, quadovima, biciklističke staze, šumske šetnice i šetnica kanjonom Korane.

Više o najzelenijoj kamping oazi u Hrvatskoj istražite ovdje i bookirajte svoj odmor iz snova.

Foto: Sanja Jagatić, PR

Učitati još
Zatvori