Pronašli smo planinsku kuću u susjedstvu idealnu za zimski odmor
Pronašli smo planinsku kuću u susjedstvu idealnu za zimski odmor

Pronašli smo planinsku kuću u
susjedstvu idealnu za zimski odmor

Planinarski dom Vista, predstavlja oazu elegancije i komfora koja se smjestila u srcu prestižnog skijališta i planini Kopaonik. Ova planinska kuća predstavlja idealnu destinaciju za one koji traže spoj luksuza, tradicije i vrhunske usluge. Bilo da želite uživati u miru planinske kuće, tradicionalnim receptima i gastronomiji ili aktivnostima na vrhunskim stazama za skijanje, Planinarski dom Vista pruža nezaboravan doživljaj i mogućnost uživanja u svemu navedenom.

airbnb
airbnb
airbnb
airbnb
airbnb
airbnb

Prostrani smještaj

Prostrani dnevni prostor odražava toplinu i eleganciju, obogaćen rustikalnom peći na drva i prostranom terasom koja nudi očaravajući pogled na planinske vrhove Kopaonika. Kuća je opremljena kompletnom kuhinjom, dvije spavaće sobe i modernim sadržajima. Čitav dom je osmišljen tako da pruža sofisticiranu harmoniju između tradicije i suvremenosti.

Unutrašnjost je opremljena modernim namještajem u dnevnoj sobi koji stvara intimnu atmosferu. Kuhinja je opremljena vrhunskim priborom, uključujući i aparat za espresso, pružajući vam mogućnost da uživate u vrhunskim gastronomskim iskustvima. Spavaće sobe su oaza udobnosti, s luksuznom posteljinom lokalnog proizvođača čija tradicija garantira kvalitetu.

airbnb
airbnb
airbnb
airbnb

Cjelokupan prostor idealan je za odmor s prijateljima ili obitelji. Kako sadrži baš sve neophodne stvari za boravak, možete biti bezbrižni kada je riječ o pakiranju i pripremi za put. Cjelokupan ambijent definitivno je u službi kvalitetnog odmora, a sama lokacija ove kuće pogodna je za one koji žele uživati u miru.

Najveća prednost može biti i ta što je ovaj smještaj novije gradnje, te možete biti sigurni da je sve na svom mjestu, kao i to da je svaki kutak ove kuće svježe uređen, s velikom pažnjom za detalje.

Dodatne pogodnosti

Njihova posvećenost komforu se ogleda i u besplatnom privatnom prijevozu do skijališta, čime vam pružaju jednostavnost i pri aktivnostima van samog smještaja. Svako jutro imate opciju narudžbe ukusnog doručka iz obližnjeg sela, što samo olakšava boravak i odmor. Za dodatnu sigurnost i udobnost, gostima je osiguran privatni parking, što vam može pružiti potpuni mir uma tijekom boravka. Zaista, djeluje kao da ne postoji stvar na koju domaćini Vista planinske kuće na Kopaoniku nisu mislili.

U ovom planinarskom domu otvara vam se novi prostor za nezaboravna iskustva. Svaki segment boravka može biti prilagođen vašim željama i potrebama. U njihovom domu, luksuz i tradicija se stapaju, čineći vaš boravak na Kopaoniku izuzetnim i besprijekornim iskustvom. Otkrijte savršen sklad između prirode, elegancije i gostoprimstva. Više informacija o samom smještaju, cijenama, ali i dostupnosti možete pronaći na stranici za bookiranje smještaja Airbnb. Ako nas pitate, ne postoji idealniji način da provedete vrijeme na Kopaoniku.

Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Airbnb; Instagram: @vistaplaninskakuca

Učitati još
Zatvori