Kamo s klincima, a da i vama bude zabavno? Predlažemo fora sajam u zagrebačkoj Areni
Kamo s klincima, a da i vama bude zabavno? Predlažemo fora sajam u zagrebačkoj Areni

Kamo s klincima, a da i vama bude zabavno? Predlažemo fora sajam u zagrebačkoj Areni

Ovog se vikenda u Areni Zagreb održava 10. međunarodni sajam turizma PLACE2GO, na kojem će više od 200 izlagača predstaviti 17 različitih zemalja, između ostalog Alžir, Maleziju, Ujedinjene Arapske Emirate, ali i nešto bliže destinacije poput Nizozemske, Austrije, Slovenije i Crne Gore.

Upravo je Crnu Goru posjetiteljima u subotu predstavio najpoznatiji Crnogorac u Hrvatskoj – glumac Momčilo Otašević. „Svi znaju za našu obalu – Budva, Kotor, Tivat, Herceg Novi, ali mi imamo i prelijepe nacionalne parkove – Lovćen, Durmitor, Skadarsko jezero, Biogradsku goru, Prokletije“. Podijelio je i neke savjete: „Ako ove godine želite za malo novca na dobro skijanje, Crna Gora s njena dva najveća središta zimskog turizma Žabljakom i Kolašinom idealan su izbor. Ta hrana koju imate u Kolašinu, to nema nigdje na svijetu“, rekao je Momčilo.

Place2go
Place2go
Place2go

“Na putovanju se najvažnije snaći”

Poznata travel blogerica Andrea Trgovčević Iličić podijelila je svoje iskustvo života na putovanjima.  Naglasila je kako su putovanja nepredvidiva, pravi izlazak iz zone komfora. „Na putovanju upoznaš najizvorniju verziju ljudi, upoznaš kakav je tko. Mi smo imali raznih situacija. Na jednom putovanju oprala sam kosu i otpalo mi je pola kose. Bila sam očajna, plakala, tražili smo ljekarnu. Na našem bračnom putovanju isto je bilo raznih situacija. Naš prijatelj Tom Tom je izgubio vreću za spavanje, pa je spavao omotan pelenama, koje sam ja kupila u dućanu jer nije bilo uložaka. Na putovanju se najvažnije snaći“, kaže Andrea.

Svoja su predavanja u subotu su održali i Putoklinci i Kruzovi, Mario Sečen, Sarah i Darjan, Višnja Kovač Vezmarović, Branka Čolić, Vlado Šestan, Roberto Radić, Ivona Čulo i Putoholičari.

Place2go
Place2go
Place2go

Posljednji dan sajma dovodi nova poznata imena

Zadnjeg dana PLACE2GO sajma, predavanja za velike i male održat će brojna poznata lica. Mia Kovačić i Toni Janjiš s posjetiteljima će podijeliti sve ljepote egzotične Malezije, koja je jedna od izlagača na sajmu. Još jednu primamljivu destinaciju u koju Hrvati ne odlaze često – Perziju, predstavit će Hrvoje i Ivana Rupčić kroz svoju moto avanturu u dvoje.

Što se sve može vidjeti u Hrvatskoj, predstavit će Andrea Buča, autorica i redateljica poznatog serijala „Stani u Lici“ i „Stani v Zagorju“, koji je oduševio gledatelje. Kako se o svijetu može učiti i na drugačije načine, na satovima geografije u školi i kroz aplikacije, otkrit će Ribafish i Dejan Nemčić, koji svojim predavanjem „Geografija – prozor i vrata u svijet“ sutra u 11 sati otvaraju zadnji dan sajma.

Osim njih u nedjelju će predavanja održati Sarah i Darjan, Damjana Domanovac, Goran Rihelj, Riana Petanjek, Ivana Validžić i Saša Varga. Detaljan program PLACE2GO sajma možete pronaći ovdje.

Place2go

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori