Osvojite romantični vikend u rovinjskom hotelu Tre Porte

Osvojite romantični vikend u
rovinjskom hotelu Tre Porte

Na predivnoj zapadnoj obali Istre ispod Limskog kanala, nalazi se najromantičnije mjesto na Mediteranu, grad Rovinj. Ova ribarska luka savršena je destinacija za one koji žude za sentimentalnom atmosferom vremena koja su nepovratno prošla. Na Mediteranu je možete pronaći još samo ovdje, u gradu koji je svoj romantični život započeo na otoku čiji je skučeni prostor uvjetovao gradnju zbijenih kuća, uskih ulica i malenih trgova, još i danas nedirnutih modernim urbanizmom.

Iz kamene kuće u starogradskoj jezgri Rovinja niknuo je urbani hotel Tre Porte

U sklopu jedne od takvih zbijenih kamenih kuća u srcu grada niknuo je šarmantni urbani hotel/apartman Tre Porte. Za kombinaciju modernog i tradicionalnog uređenja zaslužan je poznati hrvatski arhitekt Davor Senečić, a važno je istaknuti i kako je ovo jedan od rijetkih objekata u starom gradu koji sadrži lift.

Radi se o vrlo cool boutique hotelu sa sobama opremljenim slikama poznatih slikara koji broji sedam dvokrevetnih soba. I kroz cijeli hotel se provlače dijela poznatih akademskih slikara, stoga hotel izgleda kao jedna velika galerija (starogradska jezgra Rovinja je puna prekrasnih galerija).

U sklopu hotela se nalazi istarski tapas bar gdje će vas, od 15. svibnja 2021., kada se bar otvori, iznenaditi vrhunska gastronomska ponuda autohtonih istarskih jela, koja će vas u isto vrijeme oduševiti svojom raznolikošću i skladom. Bar je prvenstveno namijenjen degustaciji nagrađivanih vina poznatih i mladih istarskih vinara, ali i vrhunske kave te signature koktela.

Elegantno uređene sobe u hotelu Tre Porte sadrže LCD televizor, kupaonicu, besplatan WiFi i klima uređaj.

Tre Porte nalazi se u starogradskoj jezgri Rovinja u ulici Zdenac, samo 200 metara od ulice Carera. U neposrednoj blizini nalaze se Zavičajni muzej i Balbijev luk. Desetak minuta hoda dijeli vas od katedrale sv. Eufemije, najviše crkvene kule u Istri visokoj 61 metar. Od ostalih znamenitosti, 80 metara od smještaja nalazi se ekomuzej Batana i trajektna luka. Najbliža zračna luka je Zračna luka Pula, a nalazi se 31 km od hotela/apartmana.

Journal x Tre Porte giveaway

A sada i vi imate priliku odsjesti u ovom urbanom hotelu i provesti romatični vikend u divnom Rovinju.

Urban hotel Tre Porte i Journal daruju vam dva noćenja u hotelu za bajkoviti vikend u Rovinju. Giveaway ponuda se odnosi na dvije osobe u razdoblju od 30. travnja do 02. svibnja 2021. Sve što trebate napraviti je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @treporterovinj Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi se od vaših najdražih posebno razveselio ovom čarobnom vikendu

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 19. travnja 2021., u ponoć. Nakon toga ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu na našem Instagram profilu. Sretno!

Update: Sretna dobitnica bajkovitog vikenda u Rovinju je @aidaboban – čestitke!

Foto: Tre Porte

Učitati još
Zatvori