Imamo super ideju gdje provesti rujan na Jadranu

Imamo super ideju gdje provesti
rujan na Jadranu

Na samom smo kraju kolovoza, no to ne znači da je ljeto gotovo. Rujan je na Jadranu uvijek dobra ideja, pogotovo ako ste među onima koji traže miran i opuštajući odmor daleko od uobičajenih gužvi. Kraj sezone idealan je za bijeg do nekih lokacija koje tijekom špice sezone rade i žive isključivo kao turističke. Manje gostiju i ugodno vrijeme pretvaraju ih u romantična odredišta gdje ćete napuniti baterije za povratak u svakodnevicu.

Jedno takvo mjesto, koje vam nudi odmor baš onakav kakav trebate i zaslužujete, pronašli smo u Tisnom. Ovo pitoreskno naselje u srcu Dalmacije nalazi se dijelom na kopnu, a dijelom na otoku Murteru. Oni su odvojeni malim tjesnacem širokim samo 38 metara po kojemu je Tisno i dobilo ime, a povezani su mehaničkim podiznim mostom. Dalmatinske kamene kuće, uske ulice, široki trgovi, rasprostranjena mediteranska vegetacija, čisto more i restorani s tradicionalnom dalmatinskom hranom čine Tisno ugodnim okruženjem. A na njegovoj kopnenoj strani smjestio se Olivia Green Camping, divan obiteljski eco-friendly kamp u kojem ćete zaista odmoriti dušu i tijelo.

Mjesto za odmor u srcu Dalmacije

Olivia Green Camping nalazi se na blagoj padini s pogledom na more, dok njegova pozicija osigurava cjelodnevno uživanje u suncu i nezaboravnim zalascima. Zbog svog izoliranog položaja, u ovom ćete se kampu moći potpuno opustiti i uživati u okruženju prekrasne mediteranske prirode.

Prostrane kamping parcele smještene su u masliniku starom više od 80 godina, a opremljene su priključkom za električnu energiju, vodu i odvodnju. Stabla maslina koja se ovdje s ponosom njeguju pružaju savršenu hladovinu i ugodan protok zraka za svaku parcelu. Zahvaljujući kaskadnom rasporedu, većina parcela ima pogled na more, a neke su smještene direktno uz njega. U središnjem dijelu kampa postoje i parcele za šatore.

Osim parcela, u sklopu kampa nalazi se i 48 moderno dizajniranih i opremljenih kamping vila u kojima ćete doživjeti tretman s 5 zvjezdica, bilo da dolazite kao par, obitelj s djecom ili grupa prijatelja. Sve su orijentirane prema obali pa ćete se svakog jutra buditi s pogledom koji oduzima dah. Svaka vila ima veliku zasjenjenu terasu s pogledom na more na kojoj možete provoditi dane opuštajući se, a neke imaju i svoje privatne bazene. Vile također imaju BIO certifikate, što znači da su izrađene od recikliranih materijala i prirodnih materijala koji se mogu ponovno reciklirati.

Fokus na održivi razvoj

Osim vila s BIO certifikatima, korištenje solarnih panela i sustava naprednog pročišćivanja vode, selektivno recikliranje otpada i korištenje lokalno proizvedene hrane u restoranu čine Olivia Green Camping eco-friendly mjestom gdje ćete se povezati s prirodom. Uz sve to, u kampu vode računa i o održivom razvoju i filozofiji “think global, act local” pa za svaku ostvarenu rezervaciju u vaše ime posade drvo, u suradnji s Eden Reforestation Projects, neprofitnom organizacijom koja je do srpnja 2020. posadila preko 345 milijuna drveća diljem svijeta.

Uživajte u gastro iskustvu lokalnih proizvoda

Kad ogladnite, u sklopu restora na raspolaganju imate restoran Olivia u kojem ćete uživati u autentičnim jelima s modernim twistom. Filozofija restorana je ponuditi jela od svježih, sezonskih i visokokvalitetnih sastojaka, s naglaskom na vrhunske proizvode lokalne proizvodnje.

Tijekom dana i večeri osvježenje možete pronaći u pool baru, gdje, smješteni uz jedan od tri postojeća bazena, isprobajte neki od raznovrsnih koktela ili prirodno cijeđenih sokova.

Izleti i aktivnosti u kampu

Osim što je stvoren za miran i opuštajući odmor, Olivia Green Camping nudi razne aktivnosti, kako za odrasle, tako i za djecu. Animacijski tim pobrinut će se za one najmlađe koji će uživati u sportskim natjecanjima, kreativnim igrama i radionicama. Odraslima se nude različite vježbe poput joge i stretchinga koje će vam pomoći da se opustite i započnete ili završite dan na najbolji mogući način. Tisno je na odličnoj lokaciji s koje možete otići i upoznati ljepote 4 nacionalna parka i 2 parka prirode. Posjetite NP Krka ili NP Kornati, isprobajte zip-line preko kanjona rijeke Čikole ili otiđite na džip safari kojim ćete otkriti skrivene kutke i ljepote zaleđa Dalmacije. Svi ti izleti su u ponudi kampa.

Ukoliko tražite nezaboravan odmor u srcu Dalmacije, ovo je definitivno mjesto za vas. Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj web stranici kampa, Facebooku i Instagramu.

Darujemo vam vikend za dvoje u Olivia Green Campingu

U suradnji s Olivia Green Campingom, darujemo vam vikend za dvoje (2 noćenja) u jednoj od kamping vila! Igramo se na Journal.hr Instagram profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
2. Pratiti @oliviagreencamping Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela osvojiti odmor u Olivia Green Campingu

Giveaway traje do nedjelje (30. kolovoza) do ponoći, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika! Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @phill.ipa. Čestitamo!

Foto: Olivia Green Camping

Učitati još
Zatvori