Provedite odmor u kući u kojoj je odrastao najpoznatiji čarobnjak Harry Potter
Provedite odmor u kući u kojoj je odrastao najpoznatiji čarobnjak Harry Potter

Provedite odmor u kući u kojoj je odrastao
najpoznatiji čarobnjak Harry Potter

Danas vas vodimo u rodnu kuću u kojoj je odrastao najpoznatiji čarobnjak na svijetu. De Vere House dostupna je za iznajmljivanje i pruža vam zanimljivo Harry Potter iskustvo. Ipak, suprotno onome što ljudi misle, nijedna scena u kući u izmišljenom Godric’s Hollow selu nije snimljena ovdje. Sve scene snimljene su u studiju, a kuća je korištena samo kao vizualna pozadina koja je kompjuterski generirana.

De Vere House
Profimedia

Na Airbnb turističkoj platformi imate mogućnost iznajmiti jednu od dvije sobe u De Vere House koje se nalaze na odvojenim stranicama ove aplikacije. Apartmani odišu rustičnom estetikom i upotpunjuju doživljaj vašeg boravka u Engleskoj.

De Vere House
Profimedia

U kući ovog malog čarobnjaka nalazi se i zajednički dnevni boravak kao i blagovaonica. Također, vlasnici služe i pravi komplet engleskog doručka kao i vegetarijansku verziju istog.

De Vere House, dnevni boravak
Profimedia
De Vere House, blagoavonica
Profimedia

De Vere House u kojoj je odrastao čarobnjak Harry Potter možete iznajmiti za 218 dolara po danu. Ovo možda nije najpovoljnija opcija za odmor, ali je svakako nezaboravno iskustvo svakog vjernog fana magičnog filmskog serijala.

Članak je preuzet s Journal.rs.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori