Posjetite potpuno drugačiji Advent – Ninina čarobna Shhhuma krije magične avanture za male i velike

Posjetite potpuno drugačiji Advent – Ninina čarobna Shhhuma krije magične avanture za male i velike

Foto: Light Komunikacije

Ove zime u Zlatnoj Slavoniji, vas i vaše najmlađe čeka zaista poseban doživljaj božićne avanture. Ninina čarobna Shhhuma mjesto je jedinstvenih sadržaja za djecu svih uzrasta, koja uz bogat adventski program pruža iskustvo koje će i vama i vašim najmlađima ostati u najljepšem sjećanju.

U Aquaparku Shhhuma u Velikoj, sve do 6. siječnja 2022. godine, održava se uistinu drugačiji adventski program. Neskromno se može reći da je ovaj adventski dragulj Požeško-slavonske županije zbilja podigao ljestvicu svim adventskim programima iduće godine.

Foto: Antun Štiglić

Doživljaj prave božićne bajke u Nininoj čarobnoj Shhhumi vašoj će djeci biti neprocjenjivo iskustvo. Samo dio svakodnevnog sadržaja je klizalište od 240m2, s omogućenim najmom klizaljki, ali i mogućnošću klizanja za one najmanje, u posebnim sanjkama za klizanje za bebe.

S obzirom da se Ninina čarobna Shhhuma nalazi u srcu Papuka, okružena netaknutom prirodom i idiličnim brežuljcima, zimske radosti su neizostavan dio ove adventske bajke. Svakoga dana, kada god to dopuste vremenski uvjeti, otvoreno je i jedinstveno sanjkalište kakvog u Hrvatskoj do ove godine nije bilo. Doživljaj sanjkanja na preko 10.000m2 staza, s vučnicom i tubama za sanjkanje pružit će neprocjenjivo iskustvo koje će i odraslima i djeci obogatiti blagdanski ugođaj ove zime. Saznajte prvi kada će sanjkalište biti otvoreno.

Foto: Antun Štiglić

Svakoga vikenda održavaju se kazališne predstave i plesne radionice za djecu, uz dolazak Djeda Božićnjaka koji će na Badnjak prodefilirati u kočiji s konjima. Nesumnjivo, dolazak u stilu te prigodno upoznavanje i fotografiranje s Djedom Božićnjakom, vašoj djeci će pružiti uspomenu za cijeli život.

Ni djeca ni odrasli neće moći ostati ravnodušni pred prekrasno uređenim prizorom božićnih svjetala i plutajućeg božićnog drvca visokog gotovo 7 metara, smještenog na platou u sredini, punog i osvjetljenog olimpijskog bazena.

Od fascinantnih instalacija, bitno je izdvojiti još i minijaturne jaslice koje se protežu širinom 3 metra. Opremljene su svjetlosnim i vodenim efektima koji doprinose zbilja magičnoj atmosferi ovog Adventa. Za naglasiti je da su ulaz u Aquapark Shhhumu i sadržaji koji se odvijaju na pozornici na ovom inovativnom adventskom programu Ninine čarobne Shhhume, besplatni.

Foto: Antun Štiglić

Uz 20 adventskih kućica s gastronomskim delicijama isključivo domaćih proizvođača, do svakodnevnog zabavnog programa, zanimljivih sadržaja neće nedostajati ni odraslima. Nakon dana prepunog uživanja u zimskim radostima, odrasli će se moći opustiti uz bogatu glazbenu ponudu popularnih i poznatih izvođača i vrhunski izbor toplih napitaka i specijaliteta koji mame nepca i vraćaju u djetinjstvo.

Foto: Light Komunikacije

Ninina čarobna Shhhuma mjesto je koje će oduševiti sve uzraste i pružiti doživljaj blagdanskog veselja i zabave u božićnoj atmosferi s jedinstvenim sadržajima Zlatnog Papuka. Udaljen samo dva sata vožnje od Zagreba, ovaj Advent nesumnjivo će nadmašiti sva vaša očekivanja, a vašoj djeci će pružiti iskustvo božićne magije koja se može pronaći samo u čarobnoj šumi.

Foto: Light Komunikacije

Učitati još
Zatvori