Nekoliko razloga zašto provesti jesenski vikend u Dubrovniku

Nekoliko razloga zašto provesti
jesenski vikend u Dubrovniku

Jesen ili bolje reći dugo, toplo, „bablje ljeto“ kakvim ga meteorolozi najavljuju, potiče na još poneki bijeg za vikend na more. Na sreću, kišni su dani u Dubrovniku rijetki, najčešće oblak istrese svoje kapi i produži dalje. Ako ste tijekom sezone izbjegavali ovaj biser krajnjeg juga, što zbog gužve, što zbog visokih cijena i velikih vrućina, sada iskoristite priliku za uživanje u bogatoj i šarolikoj ponudi dubrovačke jeseni.

Gdje odsjesti?

One Suite Hotel

Dizajn hotel koji je u svega nešto više od godinu dana zaslužio najviše ocjene u Dubrovniku na Tripadvisoru i Booking.com-u, proglašen je najboljim novotvorenim hotelom u srednjoj i jugoistočnoj Europi za 2017. godinu, a za razliku od mnogih, otvoren je tijekom cijele godine. One Suite Hotel nudi najbolje uređene hotelske apartmane i sobe sa svim umjetničkim i tehnološkim rješenjima koja možete poželjeti, a garancija toga je arhitektonski potpis 3LHD-a i dizajnerskog studija Flomaster. Hotel ima vlastitu mobilnu aplikaciju, u sobama je PlayStation, a možete gledati i Netflix!

Uz zdravi i domaće pripremljeni doručak kakav se rijetko nalazi u bilo kojem hotelu, beskompromisnu selekciju pića, barmene koji miksaju ozbiljne koktele i mogućnost da popijete sva vrhunska vina na čašu, mnoštvo je popratnih sadržaja koje možete koristiti poput teretane, bazena na krovu, trčanja s iskusnim partnerom trkačem, individualne sate joge, usluge beauty salona i masaža te poseban ugođaj ispijanja speciality kave u sunčanom vrtu opušteni na ležaljkama.

Što raditi?

Osim šetnje Stradunom i zidinama, veličanstvenog pogleda sa Srđa, sunčanja pa čak i kupanja na nekoj od plaža, jesen u Dubrovniku obiluje zanimljivim događanjima.

Već ove subote 20. listopada One Suite Hotel donosi vam predstavu “CABAres, CABArei” Zijaha A. Sokolovića kojem će ovo biti 1.364 izvedba autorske predstave u 25 godina koliko ona traje, živi, iznova svježa, aktualna i urnebesno zabavna. #StageOne će biti postavljen u garažu hotela što će cijeli doživljaj učiniti ponešto drugačijim i vjerujemo nezaboravnim.

Doprinos dubrovačkoj društvenoj sceni u post sezoni One Suite Hotelu nastavlja i s redovitim Mix&Mingle after work partyjima četvrtkom, Lokal Club: wine, cheese & jazz programom subotom, organiziraju pop up Christmas store & druga One Christmas Fun događanja od studenog do Nove Godine.

Svakako posjetite neki od koncerata Dubrovačkog simfonijskog orkestra u sklopu festivala „Jesenji glazbeni moskar“, uživajte u dobroj hrani i kvalitetnim vinima u sklopu Good Food Festivala, upoznajte bogatu kulturu i povijest grada, slikajte se na stvarnim lokacijama na kojima su snimane popularne serije i filmovi Game of Thrones, Dig, Robin Hood, Star Wars, izletima i adrenalinskim aktivnostima u Konavlima, romantici u Cavtatu.

I za kraj…

Croatia Airlines u post sezoni nudi povoljne letove unutar Hrvatske, tako do Dubrovnika letite za cijene već od 300 kn.

Učitati još
Zatvori