Najljepši travel magazin koji će se naći na vašem coffee table

Najljepši travel magazin koji će se
naći na vašem coffee table

Putovanja nam ove godine zbog aktualne situacije i nisu na dohvat ruke kao što su bila do sada, ali to nas ne sprječava da maštamo o budućim odlascima na omiljene destinacije. Bilo da planirate novo putovanje ili jednostavno volite istraživati svijet iz vlastitog dnevnog boravka, Suitcase magazini idealni su za vas.

Putujte iz udobnosti vlastitoga doma

Jedan od najpopularnijih svjetskih travel magazina Suitcase specifičan je po tom što na jednom mjestu okuplja sve informacije za različite ljubitelje putovanja. Insajderske informacije i savjeti koje nećete moći pronaći nigdje, pomoći će vam da vašu novu omiljenu destinaciju pobliže upoznate. Osim što Suitcase magazini obiluju ključnim i interesantnim informacijama, predivne fotografije zatitrat će vam srce i poželjet ćete odmah spakirati kofere i krenuti na put. Ako pak niste u mogućnosti, uvest će vas u svijet predivnih lokacija koje možete istraživati i iz udobnosti vlastitoga doma.

The Soul Bundle

Većina na putovanjima u svakoj lokaciji traži ono nešto specifično i autohtono – dušu mjesta. Kako izgleda svakodnevni život lokalaca, koja su one skrivene lokacije koje nećete moći vidjeti ni na jednom pretraživaču, što jesti, gdje kupovati. The Soul Bundle izdanja odvest će vas upravo tamo -u samo srce destinacije i njezinu iskonsku autentičnost.

The Seasons Bundle

Putujte kroz različita godišnja doba i saznajte koje su najbolje destinacije za putovati ljeti, a koje ćete čuvati za ostala godišnja doba. Prilagodite svoje putovanje onome što vam određena lokacija može najbolje pružiti. Ovo je idealno i za one neodlučne jer svaka lokacija u svako godišnje doba ne mora odgovarati svakome. Uz korisne savjete i očaravajuće fotografije izbor će vam definitivno biti olakšan.

The Discovery Bundle

Želite putovati iz svojih naslonjača i žudite za otkrivanjem novih destinacija? U ovoj nazovimo ju “knjižnici za putovanja” otkrijte najzanimljivije svjetske destinacije za sve moderne ljubitelje putovanja. Ova coffee table kolekcija obrađuje teme kao što su road trip kroz Palm Springs, književni koraci kroz Pariz, tržnice u Uzbekistanu, jahanje na konjima kroz Jordan, plesanje od zore od sumraka u Kolumbiji, itd. Duboko udahnite i otputujte u najudaljenije krajeve svijeta.

Foto: Suitcasemag.com

Učitati još
Zatvori