Najcool skriveni barovi u Italiji

Najcool skriveni barovi u Italiji

Kada putujete na turističko odredište, ponekad najvrednija stvar koju možete dobiti je mir i privatnost usred užurbanih gužvi.

Iako je to teže postići na vrućim točkama kao što su Rim, Firenca i Milano, postoji jednostavan način da se to postigne: uputite se u jedan od mnogih tajnih ili skrivenih barova u Italiji. Ako je ljeto, ova skrivena mjesta koja najčešće prolaze ispod radarske mogu pružiti sklonište od sunca ili, pak, ugodno skrovište u zimskim mjesecima.

Pretvorite svoju noć u avanturu pokušavajući pronaći jednu od tih neuhvatljivih mjesta gdje ćete se uistinu osjećati posebno.

The Barber Shop Speakeasy, Rim

Smješten u originalnom džentlmenskom frizerskom salonu, Barber Shop je podzemni koktel bar smješten u jednom od mirnijih područja Rima. Obožavan od strane lokalnog stanovništva i nudi širok raspon koktela, savršeno je mjesto za završetak večeri.


@thebarbershoptbs

Spirito, Rim

Prošećite u trgovinu sa sendvičima, a zatim kroz mesnicu i stižete u Spirito, uzbudljivi bar jedinstvene karizme koji se nalazi u trendovskom rimskom području Pigneto. Ovo mjesto će vam pružiti opušteni izlazak, ali i hedonizam uz ukusne burgere.


@spirito_pigneto

Backdoor, Milano

Ovo kičasto čudno malo mjesto je najmanji bar na svijetu zahvaljujući prostoru od 1,2 kvadratna metra. Moguće je smjestiti do četiri gosta istovremeno i zahtijevati pristup ključu i lozinkom. Konobar nosi masku Guya Fawkesa, ali ne dopustite da vas to odvrati. Kao što zvuči jezivo, zapravo vam omogućuje da se potpuno opustite u njihovoj prisutnosti i isprobate nešto posve novo i drugačije.


@backdoor43_milano


1930, Milano

Ovo mjesto je tako tajno da nema ni adrese. Pronađite skrivena vrata u trgovini i bit ćete nagrađeni transportom u 1930-e. Osjećat ćete se potpuno ekskluzivno u pomnom uređenom prostoru sa zidovima od cigle, kožnim kaučima i glazbom iz 1930-ih.

Foto: Instagram, Facebook, Unsplash

Učitati još
Zatvori