Piloti otkrivaju najbolji brend kofera za one koji često putuju
Piloti otkrivaju najbolji brend kofera za one koji često putuju

Piloti otkrivaju najbolji brend kofera
za one koji često putuju

Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile snimke na temu nemarnosti radnika na aerodromima širom svijeta kada je riječ o ponašanju s prtljagom. I nemojte misliti da se to događa samo u nekim određenim državama. Polemika oko toga koji je najbolji kofer, odnosno brend putne opreme, koji može, uvjetno rečeno, preživjeti put postala je sve veća. Mi smo pratili događanja kako bismo dobili odgovor. Kako smo već imali prilike istaknuti naše omiljene brendove koji se bave izradom kofera i putnih torbi, morali smo dodatno dopuniti ovu temu novim informacijama. Česti putnici naime primijetili su jednu zanimljivu stvar. Piloti svih aviokompanija nose isti kofer, odnosno brend. Ako neko zna kako se najefikasnije i najsigurnije spakirati to su onda ljudi koji se bave letenjem. Kako vas ne bismo držali u neizvjesnosti prelazimo odmah na sve specifičnosti i sam izgled kofera koji su zaludjeli korisnike društvenih mreža.

LuggageWorks dizajniran je da bude siguran

Brend je nastao još davne 1989. godine i danas broji tradiciju dugu preko četrdeset godina. Njihov cilj je izrada putne opreme koja će pružiti sigurnost, praktičnost i kvalitetu. Iako estetski ne mogu parirati nekim drugim brendovima, njihov brend zaista može odgovoriti na sve izazove avioindustrije. Svi koferi iz njihovih kolekcija imaju ručke od nerđajućeg čelika i aluminijski okvir, a uz kupovinu garantiraju i do deset godina izdržljivosti proizvoda.

LuggageWorks

Brend koji ima servis putne opreme

Ovo je možda jedini brend koji ima servis za sve modele iz svoje proizvodnje. To znači da im se u svakom trenutku možete obratiti ako se radi o zamjeni kotačića. Tu su i popravci patentnog zatvarača i ručkica. Ovo je odlična vijest za one koji ne vole kupovati nove komade putne opreme. Na čak devet različitih aerodroma širom svijeta nalaze se njihovi servisi, što znači da tamo možete odnijeti svoju LuggageWorks prtljagu na popravak. Također, njihovi servisi će se nastaviti širiti po svijetu što znači da će i dostupnost biti lakša.

Njihove poslovnice postoje u sljedećim gradovima: Detroit, Huston, Dallas, Atlanta, Virginia, Miami i Panama, a Amazon također nudi veliki izbor njihove opreme. Ako ste još nesigurni je li ovo zaista vaša sljedeća investicija, savjetujemo da pogledate i recenziju koju smo izdvojili.

*Teks je preuzet s portala Journal.rs

Foto: LuggageWorks; Instagram, iStock

Učitati još
Zatvori