Domaći brend scratch it karata My travel map, ima nove cool proizvode

Domaći brend scratch it karata My travel
map, ima nove cool proizvode

my travel map 3

Iako nas je ova godina prisilno odviknula od putovanja, to ne znači da barem mislima ne možemo otići na bilo koju svjetsku destinaciju. Sada ćemo se još neko vrijeme orijentirati na putovanja unutar Hrvatske, ali možemo početi pomno planirati prve destinacije na koje idemo kada sve ovo završi. Domaći kreativci Dunja Kozarić i Sven Žnidarić stoje iza brenda My travel map o kojem smo već pisali, a kako se od njihovog starta u poslovnim vodama jako puno toga promijenilo, tražili smo ih da nam pobliže objasne što ima novo kod njih.

my travel map 2
scratch it map black 8

Od hobija do posla

Osim svojih dobro poznatih scratch it personaliziranih karti svijeta i Europe, proširili su asortiman na razne druge proizvode (dnevnike putovanja, notese, passport holdere, luggage tagove, karte na plutu…) te su i ekskluzivni uvoznici svjetskog poznatog španjolskog brenda Miss Wood. Njihove karte su 100% hrvatski proizvod, a u posljednjih pet godina koliko posluju dobro su se pozicionirali kako na domaćem tako i na stranom tržištu. Osim noviteta u njihovoj ponudi, štošta se kod njih promijenilo, sada su roditelji malene djevojčice pa i to svakako utječe na njihovo daljnje razvijanje kreativnih ideja.

my travel map
  • Koliko se toga promijenilo unazad pet godina od kad ste se odvažili pokrenuti svoj brend?

Zbog zaluđenosti putovanjima i željom da ih na neki način obilježimo na jedinstveni način smo 2015. g smislili brend My Travel Map – tada smo imali samo jednu kartu svijeta na grebanje. Bili smo jako ponosni jer smo nakon puno truda i istraživanja uspjeli proizvesti kartu u potpunosti u Hrvatskoj, tako da i sada napominjemo da je brend My Travel Map 100% hrvatski proizvod, od ideje do realizacije. Nakon početničkog probijanja na tržište shvatili smo da su ljudi oduševljeni s našom kartom i željeli smo im ponuditi više vrsta karata, pa je tako proizašla naša najprodavanija Scratchi t! Black karta s crnom pozadinom i elegantnim zlatnim premazom. Ponudu smo kasnije proširili na Scratchi t! Premium kartu i na karu Europe. Trudimo se svake godine ponuditi nešto novo, pa smo tako prošli mjesec izbacili najnoviju kartu Scratchi t! Ocean BluEe koje svojom plavom bojom mami na istraživanje svijeta.

  • Kako ste postali ekskluzivni zastupnici za Miss Wood karte?

Na putovanju na Island koje je i dalje naše najdraže putovanje, u Reykjaviku u jednoj maloj slatkoj suvenirnici smo vidjeli Miss Wood karte na plutu i odmah se oduševili s njihovim dizajnom i kvalitetom izrade. Čim smo se vratili u Zagreb smo ih kontaktirali i dogovorili sastanak na jednom vikend putovanju u Frankfurt. Upoznali smo se s njihovim brendom, saznali da se svi njihovi proizvodi ručno rade u Španjolskoj, od recikliranih materijala, upoznali se s ekipom koje je također svoj brend pokrenula iz hobija i ljubavi prema putovanjima i nije nam trebalo dugo da dogovorimo ekskluzivno zastupništvo za regiju tog svjetskog poznatog brenda. Tako da smo u ponudu uvrstili i njihove karte na plutu na kojim se označavaju mjesta koja si posjetio ili koju možeš dodatno ukrasiti svojim fotkama ili uspomenama s putovanja, te njihove karte na drvu iz 3 djela i lifestyle asortiman kao termosice u atraktivnim bojama, etuijima za putovnice i oznakama za kofere od reciklirajuće kože.

my travel map 8
my travel map etui
  • S obzirom na aktualnu situaciju i smanjenu mogućnost putovanja, zašto mislite da je baš sada vrijeme opremiti se ovim slatkim “gadgetima” vezanim za putovanja?

Vjerujemo da svim putnicima teško pada aktualna situacija gdje smo se svi morali malo smiriti, ali baš zato pogled na našu kartu vraća neke lijepe proživljene uspomene i olakšava nam maštanja kako ćemo ubrzo ponovno svi slobodno moći u nove avanture. Naš Wacaco kompaktan, lagan i prijenosan aparat za visokokvalitetnu espresu kavu je pravi putnički “gadget” koji se u ovo korona vrijeme pokazao kao jako koristan i za svakodnevni život. Pritisak od 18 bara omogućava da uživaš u svojoj svježe pripremljenoj kavi bilo gdje, na vrhu planine ili uz more.

my travel map 1
  • Koji vam je najpopularniji proizvod?

Najpopularniji proizvodi su nam naše Scratch it karte, Miss wood karte na plutu i svi travel acessoriesi kao bilježnice, etui za putovnice, oznake za kofere, kasice…

my travel map 5
my travel map 6

Preslatki web shop

Brend My Travel Map je nestao iz hobija, ali kako svoje hobije radiš iz najvećeg gušta i čvrsto vjeruješ u svoje proizvode nije bilo sumnje da će se pretvoriti u nešto više – tako su se odlučili za izradu web shopa koji je omogućio lakšu prezentaciju i komunikaciju. Prošetajte njihovim web shopom i potražite svoje favorite među njihovim proizvodima. Možete ih potražiti i u knjižarama Hoću knjigu i na licu mjesta uvjeriti se u njihovu genijalnost. Njihovi proizvodi idealan su poklon za sve prigode, ali i sve generacije.

Foto: My travel map

Učitati još
Zatvori