Ako volite putovati, ova mapa je za vas

SCRATCH IT! My travel map je personalizirana karta svijeta koja funkcionira na vrlo jednostavan način – grebanjem zlatnog sloja sa zemalja koje ste posjetili otkriva se njihov teritorij u raznim bojama te ga tako razlikuje od još ‘nepokorenih’ terena. Mapa, koju su zajedno realizirali Dunja Kozarić i Sven Žnidarić, nastala je iz ljubavi prema putovanjima ovog mladog para, a ako ste imalo skloni avanturama po svijetu – svidjet će se i vama.

travelmap5

Poanta mape je ogrebati sve države, kako bi se otkrile sve ljepote svijeta. Prisjetit ćete se dosadašnjih putovanja i motivirati se za nove avanture u još neistraženim zemljama, a mapu možete objesiti na zid i tako imati svakodnevni podsjetnik na sreću koja dolazi za svakim novim prelaskom granice.

Personalizirana karta svijeta je dimenzije 90 x 60 cm i dolazi u dizajnerskom tuljcu, te je kao takva idealan poklon za putnike ili je jednostavno pokloni malom putniku koji leži u tebi. Njena cijena je 149 kuna, a sve informacije o mapi možete pronaći na stranici Mytravelmap.eu ili My Travel Map Facebook stranici.

travelmap4

travelmap3

travelmap2

Učitati još
Zatvori