Jedno skriveno mjesto u Italiji na kojem “la dolce vita” nikad ne prestaje

Jedno skriveno mjesto u Italiji na kojem “la dolce vita” nikad ne prestaje

Na samo 20 minuta od Perugie smjestio se imanje “Tenuta di Murlo” sa svih strana okruženo zelenim prostranstvima i valovitim brdima. Ovo ekskluzivno imanje u središtu Italije mjesto je gdje se netaknuta priroda susreće s luksuzom. Condé Nast uvrstio ju je na listu najboljih hotela u Italiji “Gold list 2021”, a savršeno je mjesto i za istraživanje prekrasnih umbrijskih i toskanskih gradića.

Tenuta di Murlo

Tenuta di Murlo privatno je seosko imanje koje je u vlasništvu iste obitelji već generacijama. Sadašnji vlasnici Alessio i Carlotta Carabba Tettamanti proveli su posljednjih 13 godina pretvarajući ovo imanje u ekskluzivan projekt. Poznato je po tisućama hektara šume i maslinika, dolina i jezerca. Ima sedam luksuznih vila s bazenom, apartman, tri deluxe sobe, dvije vikendice i restoran. Na prostranom imanju nalaze vinogradi i vrtovi u kojima posjetitelji mogu neograničeno uživati, a mogu i kupiti domaće hladno prešano maslinovo ulje.

Privatnost, udobnost i elegancija vila, pogled na uređene vrtove i bazene te veličanstven krajolik koji okružuje imanje čine boravak ovdje nezaboravnim iskustvom.

Učitati još
Zatvori