Mjesto u Grčkoj koje obožava svjetska elita sklona boemstvu

Mjesto u Grčkoj koje obožava
svjetska elita sklona boemstvu

@sangiorgiomyk

Razmišljate li o bajkovitom odmoru uz more u bijeloj lanenoj odjeći i kožnim ravnim sandalama, onda je grčki otok Mykonos obećano mjesto za vas.

U idiličnom ambijetu otoka gdje je svaki kutak poput preslikanog filmskog seta, ovdje ćete ostati potpuno zatečeni nesvakidašnjom ljepotom resorta San Giorgio.

Idlično mjesto na Mykonosu koje inspirira

Miris mediteranskog bilja, fina estetika rustikalnosti, lagani morski povjetarac i umirujuće tradicionalne melodije, učinile su ovo mjesto pravim nadahnućem ne samo za arhitekte već i za cijeli spektar umjetnika te za sve one koje privlači nekonvencionalni način života daleko od užurbane, ali ukalupljene urbane svakodnevice.

@sangiorgiomyk

San Giorgio – raj boemske kulture i kreativnog načina života

Naime, San Giorgio hotel je namijenjen okupljanju istomišljenika, kreativnih pojedinaca kako bi istražili mudrost tijela, kreativno se izrazili i dosegli pozitivnu transformaciju kroz program radionica, razgovora i meditacijskih tečajeva.

Zato ćete ovdje susresti neobične individualce odijevene u boho stilu prožeti neopterećenim duhom 60-ih godina.

@sangiorgiomyk

San Giorgio su stvorili Thomas Heyne i Mario Hertel, dva Nijemca koji su se sastali na Ibizi devedesetih i osnovali Paradise Club – jedan od najvećih i najdivljijih točaka na otoku Mykonos.

Dok Paradise Club ima ne baš prijemčljivu Eurotrash vibru, San Giorgio je na suprotnom kraju stilskog spektra. Hotelski interijer vrhunske boemske kuhinje potpisuje Annabell Kutucu, a arhitekti su bili ugledni znalci iz elitnog K-studija.

Estetika je prozračna i prostrana, odajući počast klasičnoj grčkoj arhitekturi. Tradicionalna grčka izrada je svugdje prisutna, od tkanih stolica do pamučne matelase.

@sangiorgiomyk

Ukusna organska hrana i vege specijaliteti

Bar na bazenu je glavni prostor za okupljanje s ležaljkama za sunčanje, jastucima i laganim osvjetljenjem od lampi koje se pale kada sunce zađe. Gosti mogu pijuckati veganski koktel ili vitaminski obogaćen smoothie na nekom od brojnih vidikovaca pored vode.

Hrana je organska, lokalna i uglavnom vegetarijanska. Kuhari su ponosni na domaću mediteransku proizvodnju koja njeguja tijelo i dušu.

Hotelski dizajneri koristili su načelo “manje je više”. Luksuzni minimalizam dominira s umirujućom paletom prirodnih boja koje ovo mjesto pretvaraju u pravi raj za opuštanje.

@sangiorgiomyk

Pravilo “manje je više” u umirujućem ambijentu hotela

Hotelski dizajneri koristili su načelo “manje je više”. Luksuzni minimalizam dominira s umirujućom paletom prirodnih boja koje ovo mjesto pretvaraju u pravi raj za opuštanje.

@sangiorgiomyk
@sangiorgiomyk
@sangiorgiomyk

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori