Hotel Meneghetti je idealna proljetna destinacija za sve željne suptilnog luksuza
Hotel Meneghetti je idealna proljetna destinacija za sve željne suptilnog luksuza

Hotel Meneghetti je idealna proljetna destinacija za sve željne suptilnog luksuza

Meneghetti Wine Hotel & Winery imanje je koje se sastoji od vrhunskog hotela s 5 zvjezdica koji je član prestižne udruge Relais & Chateaux, te luksuznih vila i rezidencija s mnoštvom bazena, spa centra, dva restorana, bara, beach cluba i renomirane vinarije, a prošlu je godinu dobilo nagradu za jedan od najboljih svjetskih hotela.

U pažljivo odabranoj selekciji Fodor’s Finest Hotel Award, među 92 najbolja svjetska hotela našao se i jedan hrvatski – Meneghetti Wine Hotel & Winery. Priznanje je tim veće znajući da je tek 16 europskih hotela ušlo u navedeni izbor što Meneghetti svrstava na sam vrh ponude našeg kontinenta.

Osnivač branda Meneghetti i direktor imanja Miro Plišo kaže: Imanje Meneghetti već dva desetljeća bilježi konstantan rast u svakome pogledu. Iznimno smo ponosni na sve veća priznanja koja svjedoče vrijednosti našeg ulaganja u ljude, vlastite proizvode te sadržaje na samoj stanciji. U sezonu 2023. krećemo s 8 novih rezidencija s bazenima te dodatnim sadržajima za maksimalnu udobnost i zabavu naših gostiju.

Što vas sve čeka u Meneghettiju ove sezone?

Svjesni koliko gosti vole gastronomski segment stancije, na Meneghettiju su napravili grijanu ostakljenu terasu restorana kako biste tijekom cijele godine mogli uživati ​​u savršenom iskustvu objedovanja okruženi prirodom, a chef Damir Pejčinović pripremio je nikad ukusniji proljetni menu na kojem se nalaze lokalne sezonske namirnice.

Osim ovog komadića raja, gostima Meneghetti imanja na raspolaganju stoji mnoštvo ekskluzivnih sadržaja, idealnih za obilježavanje posebnih trenutka koje želite učiniti nezaboravnima.

Za ljubitelje vina, Meneghetti Wine Hotel & Winery nudi mnogo degustacijskih opcija, a posebno su ponosni na ekskluzivni degustacijski program svoje perjanice – vertikalno kušanje najboljih godina vina Meneghetti Red u VIP tasting roomu.

Predani najvišim standardima kvalitete, Meneghetti spa centar njeguje holistički pristup zdravlju i blagostanju s posebnom brigom za svih pet osjetila, a obogaćen je novim tretmanima i aktivnostima kao što su satovi joge i fitnessa te posebni jutarnju treninzi.

Potpuna posvećenost gostu usred netaknute prirode ono je što Meneghetti Wine Hotel & Winery čini zaista jedinstvenom luksuznom oazom za odmor, a njihovi gosti posebno cijene potpunu privatnost i sigurnost.

Foto: PR

 

Učitati još
Zatvori