U netaknutoj prirodi zelenog Međimurja pronašli smo ovu divnu kuću za odmor

U netaknutoj prirodi zelenog Međimurja
pronašli smo ovu divnu kuću za odmor

Na samom sjeveru Hrvatske smjestilo se zeleno Međimurje. Omeđeno rijekama Murom i Dravom, ovdje završavaju Alpe i počinje Panonska nizina koja cijelo područje dijeli na gornje i donje Međimurje.

A čim zakoračite u gornje Međimurje, osvojit će vas njegovi blagi brežuljci, vinogradi, šumarci i livade. Pitoreskni krajolik na obroncima Alpa gdje ćete uživati u prekrasnim prizorima, pojesti najbolju međimursku gibanicu i kušati odlična vina čini gornje Međimurje idealnom destinacijom za opušteni odmor. U samom srcu te prirode nalazi se Međimurski ceker, divna kuća za odmor u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Kuća za odmor okružena zelenilom

Smještena na brežuljku u Svetom Martinu na Muri, kuća Međimurski ceker stvorena je za uživanje svim osjetilima i mjesto gdje ćete se povezati s prirodom. Vlasnici su je uredili s puno ljubavi i posvetili pažnju svakom detalju. Opremljena je ručno rađenim namještajem inspiriranim lokalnom tradicijom koji je isprepleten suvremenim detaljima. U Cekeru može odmarati šestero ljudi u dvije spavaće sobe, a tu su još i kupaonica, kuhinja, blagovaonica te dnevna soba.

Interijer upotpunjuje prekrasan vrt u kojem se nalazi bazen iz kojeg ćete u sezoni uživati u pogledu na zelenilo koje vas okružuje. Divan detalj je i ljuljačka koja će vam, osim za opuštanje, sigurno poslužiti i za stvaranje divnih fotografija.

Osim bazena, kuća ima i terasu na kojoj se možete sunčati, piti kavu, čitati knjigu – što god vas je volja, i s koje puca predivan pogled na međimurske brežuljke. Za potpuno opuštanje vlasnici su napravili i wellness utočište s finskom saunom i hidromasažnom kadom. Kako bi boravak u Cekeru bio potpun, na raspolaganju su vam i masaže te dodatni tretmani tijela, selekcija najboljih međimurskih vina i domaćih proizvoda, mogućnost jahanja na terenu itd.

Osim što je prekrasno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi, sa svim udobnostima koje su vam potrebne, Međimurski ceker je i odlična početna točka za istraživanje okolice. Ako ste raspoloženi za aktivan odmor, na raspolaganju imate i četiri bicikla s kompletnom opremom kojima možete istraživati raznovrsne krajolike ovog kraja, po 652 km označenim i uređenim biciklističkim stazama. Zaputite se na turu po vinarijama, seljačkim turističkim gospodarstvima, tradicionalnim i modernim restoranima, starim riječnim mlinovima i uljarama.

Sve informacije oko bookinga i cijena usluga možete pronaći na web stranici Međimurskog cekera.

Foto: Međimurski ceker

Učitati još
Zatvori