Nestvarno lijep hotel na Hvaru

Nestvarno lijep hotel na Hvaru

Ovog ljeta se na Hvaru, u uvali Maslinica kod Starog Grada, otvorio luksuzni hotelski kompleks Maslina Resort. Radi se o boutique resortu s pet zvjezdica koji se smjestio u istoimenom zaljevu, okružen maslinicima, kaskadnim vinogradima i borovom šumom. Kad je smještaj u pitanju, gostima su na raspolaganju 50 soba i tri vile, a zajednički nazivnik svima je potpuna privatnost, udobnost i prekrasan pogled na Jadransko more.

Promišljeni luksuz u Maslina Resortu

Filozofija Maslina Resorta temelji se na promišljenom luksuzu, a odražava se ne samo na usluzi, već i na arhitekturi koja je usklađena s prirodom. Uređenje kompleksa spaja klasične mediteranske stilove s dozom francuskog štiha, poštujući prirodu i ambijent u kojem se nalazi. Niske zgrade obložene su drvenom fasadom, a za izgradnju su korišteni lokalni materijali. Nenametljiva arhitektura i interijer u kojem dominiraju svijeli i zemljani tonovi savršeno su se uklopili u cijelu priču.

Brački kamen, egzotično drvo iroko, brušeni mesing i različite nijanse terakote uslađeni su s bojama u prirodi, a interijeri izrađeni po mjeri i pomno birani komadi namještaja zaokružuju prostor u kojem će se svaki gost osjećati ugodno.

Wellness i spa za potpuno opuštanje

Wellness je srž Maslina resorta, a osim što ćete na Hvaru uživati u mediteranskoj prehrani, blagoj klimi i slanom morskom zraku, na raspolaganju vam je niz wellness paketa i spa tretmana. Okružen borovima, maslinama i raznim biljem, Spa obuhvaća sobu za fitness, salon za uljepšavanje, termalno kupalište, finsku saunu, parnu i tursku kupelj, bazene… Na raspolaganju su vam i razne masaže i holistički tretmani poput terapije zvukom.

Bogatstvo dodatnog sadržaja

Restoran je inspiriran Mediteranom, a kuhinja uvažava lokalne proizvođače i temelji se na sezonskoj ponudi. Otvoren je za doručak i večeru, dok tijekom dana nudi jelovnik uz bazen. A la carte meni s degustacijskim opcijama nadopunjuje se izborom vina i alkoholnih pića, kao i klasičnim i craft koktelima, specialty kavom i desertima.

Osim restorana tu je i bar s renomiranim međunarodnim vinima, signature koktelima, craft pivom i šampanjcem; Wine & Culture Club gdje, između ostalog, možete naučiti o dugoj povijesti vinarstva na Hvaru; A Bay Beach Bar koji je prijepodne u funkciji kafića, a u popodnevnim i večernjim satima pretvara se u konobu. Na raspolaganju vam je i privatna pješčana plaža, vrt s organskim povrćem i aromatičnim biljem, knjižnica, galerija te igraonica za djecu. I sve to je samo mali dio onoga što vas čeka u Maslini.

Resort je zamišljen da u prvim godinama posluje od ožujka do kraja listopada pa je tako s 1. studenim privremeno zatvorio svoja vrata. Sve detalje oko resorta koje vas zanimaju možete pronaći na web stranici, a novosti možete pratiti na društvenim mrežama.

U nastavku donosimo još nekoliko fotografija ove istinske hedonističke lokacije gdje ćete uživati svim osjetilima.

Foto: Maslina Resort

Učitati još
Zatvori