Čarobne stepenice na Lošinju na kojima se svi fotografiraju

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timotej ?? (@timotej)

Svatko tko posjeti Lošinj, ovaj otok najčešće napušta prepun pozitivnih dojmova. U stanju je očarati već na prvi pogled, no svakim danom više provedenim u njegovoj čarobnoj prirodi, ta ljubav na prvu postaje nešto mnogo dublje i dugotrajnije.

Da, Lošinj istinski je ‘skriveni’ dragulj hrvatskog otočja, kako ga je Vogue jednom prilikom opisao, i mjesto na kojem ćete iskusiti čisti hedonizam. Od kristalno čistog, azurno plavog mora, guste šume koja grli plaže i besprijekornog zraka pa sve do vrhunske gastronomije i usluge u nekim od ponajboljih hotela na našoj obali, Lošinj je neizostavno mjesto na mapi idealnih ljetnih lokacija u Hrvatskoj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timotej ?? (@timotej)

Rajske stepenice koje su dodatno proslavile Mali Lošinj

Imidž otoka koji je poput raja na zemlji dodatno potvrđuju ove čarobne stepenice koje su unazad sezonu-dvije počele intenzivno obilaziti Instagram fotografije domaćih i inozemnih gostiju.

Ako se i sami oduševite ovim fotografijama i poželite posjetiti ovu lokaciju, mjesto radnje je pitoreskna uvala Čikat, koja krije brojne malene plaže, ali i ovu Instagram atrakciju.

Ove stepenice koje ‘vode do raja’, inače pripadaju predivnoj vili iz 20. stoljeća, a u još malo njihovih atraktivnih fotografija uživajte u nastavku!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Epepa Travel Blog (@epepa.eu)

Foto: Instagram

0