Kakva scenografija! Rajske stepenice na Lošinju na kojima se svi fotografiraju
Kakva scenografija! Rajske stepenice na Lošinju na kojima se svi fotografiraju

Kakva scenografija! Rajske stepenice na
Lošinju na kojima se svi fotografiraju

Svatko tko posjeti Lošinj, ovaj otok najčešće napušta prepun pozitivnih dojmova. U stanju je očarati već na prvi pogled, no svakim danom više provedenim u njegovoj čarobnoj prirodi, ta ljubav na prvu postaje nešto mnogo dublje i dugotrajnije.

Da, Lošinj istinski je ‘skriveni’ dragulj hrvatskog otočja, kako ga je Vogue jednom prilikom opisao, i mjesto na kojem ćete iskusiti čisti hedonizam. Od kristalno čistog, azurno plavog mora, guste šume koja grli plaže i besprijekornog zraka pa sve do vrhunske gastronomije i usluge u nekim od ponajboljih hotela na našoj obali, Lošinj je neizostavno mjesto na mapi idealnih ljetnih lokacija u Hrvatskoj.

Rajske stepenice

Imidž otoka koji je poput raja na zemlji dodatno potvrđuju ove čarobne stepenice koje su unazad sezonu-dvije počele intenzivno obilaziti Instagram fotografije domaćih i inozemnih gostiju.

Ako se i sami oduševite ovim fotografijama i poželite posjetiti ovu lokaciju, mjesto radnje je pitoreskna uvala Čikat, koja krije brojne malene plaže, ali i ovu Instagram atrakciju.

Ove stepenice koje ‘vode do raja’, inače pripadaju predivnoj vili iz 20. stoljeća, a u još malo njihovih atraktivnih fotografija uživajte u nastavku!

Foto: Instagram (@timotej)

Učitati još
Zatvori