Magične kućice na drvetu za odmor o kakvom ste sanjali

Magične kućice na drvetu za odmor
o kakvom ste sanjali

Turistička ponuda diljem svijeta iz sezone u sezonu postaje sve dojmljivija i maštovitija. Zasigurno tome u prilog idu bajkovite kućice na drvetu koje postaju sve popularnije u mnogim destinacijama koje plijene ljepotom i atraktivnošću, a nekima su one postale zaštitni znak.

Kućice na drvetu za povratak u djetinjstvo

Odmaranje usred prirode i vraćanje u djetinjstvo poseban je osjećaj koji pružaju upravo kućice na drvetu. Postaju sve luksuznije, sve više cozy i sve romantičnije pa su stoga sve poželjnija turistička meta brojnim ljubiteljima pustolovina.

Rastuća popularnost ovih kućica razvija se i zbog intenzivnog stresa u svakodnevici koji se s lakoćom otpušta među krošnjama drveća. Svjež zrak, smirenost i neobična doza ekskluzivnosti poseban su doživljaj koji pružaju ove kućice.

 

Jedinstven odmor u kućicama na drvetu

Bilo da želite osjetiti pravi duh prašume ili odsjesti u nekoj od predivnih kućica u Švedskoj ili Finskoj, tajanstvenoj Kanadi, SAD-u ili romantičnoj Italiji, u egzotičnom Novom Zelandu, Japanu ili Meksiku, očaravajućem Baliju, neistraženoj Zambiji ili uzbudljivoj Indoneziji, Tajlandu, Maroku, vatrenoj Španjolskoj ili privlačnom Peruu, otmjenoj Francuskoj ili predivnoj Južnoafričkoj Republici jedinstven odmor je zajamčen.

Budit ćete se u krošnjama, među oblacima, uz cvrkut ptica, nestvaran pogled i osvježavajući povjetarac. Zalasci sunca u takvom ambijentu mjesto su gdje se mašta prelijeva u stvarnost, a magija postaje nešto posve normalno. Donosimo kućice iz cijelog svijeta u kojima možete odsjesti.

Azulik

Tulum, Meksiko

A post shared by ☆ LYSS ☆ (@effortlyss) on

Green Village

Bali, Indonezija

Tongabezi Tree House

Zambia

Free Spirit Spheres

Kanada

The Eagle View Suite- Hotel Iso-Syöte

Finska

Keemala

Tajland

TreeHouse Villas

Tajland

La Sultana Oualidia

Maroko

Acre Hotel

Meksiko

Cabanes als Arbres

Španjolska

Hapuku Lodge + Tree Houses

Novi Zeland

The Treehouses at Lion Sands

Južnoafrička Republika

Treebones Resort

Kalifornija

Treehouse Lodge

Peru

Bolt Farm Treehouse & Retreat

Južna Karolina

Post Ranch Inn

Kalifornija

Dominican Tree House Village

Dominikanska Republika

Chateaux Dans les Arbres

Francuska

La Piantata

Italija

Tekst: Dijana Ljubanović

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori