Ljuljačka na korčulanskoj plaži koja je osvojila Instagram

Ljuljačka na korčulanskoj plaži
koja je osvojila Instagram

Sada kada je ljeto ozbiljno krenulo, a i prvi godišnji odmori, u stalnoj smo potrazi za novim destinacijama i lokacijama u blizini mjesta ljetovanja koje bi mogli posjetiti. Izvan granica Hrvatske uopće ne moramo gledati – treba iskoristiti još jednu godinu istražujući hrvatska prirodna čuda, plaže, restorane, beach barove, kojih je itekako dovoljno.

U tome nam uvelike pomaže Instagram koji se ove godine pokazao posebno korisnim za otkrivanje novih mjesta. Turisti su vrlo aktivni u posjećivanju wow lokacija, označavanju gdje se nalaze, okidanju fascinantnih fotki i tako inspiriraju nove putnike koji dolaze. Dovoljna je jedna očaravajuća fotka na profilu poznatog fotografa, kao što je recimo @timotej, da se sama scena na tisuće puta podijeli i da nam novu ideju kamo otputovati.

La’Banya ljuljačka u moru

Još jedna top lokacija koju smo zamijetili nalazi se na Korčuli, otoku koji treba posjetiti bez obzira, no ovo će vas možda dodatno “pogurati”. Radi se o ljuljački u moru u sklopu uređene plaže La’Banya koja je dio ponude apartmana Korčula Hills. Cijeli je kompleks smješten u mjestu Žrnovska Banja koje gleda na Pelješac, nekoliko uvala udaljeno od grada Korčule.

Uređena plaža ima i beach bar, bazen i bistro, a na Instagramu ju je proslavila drvena ljuljačka u moru kakvu obično viđamo na udaljenim destinacijama kao što su Bali ili Tajland. No kristalno čisto Jadransko more i šljunak ne mogu se egzotičnim lokacijama ni mjeriti.

Učitati još
Zatvori