Moderne kućice na drvetu usred džungle su savršeno mjesto za opuštajući odmor

Bali je jedno od onih odredišta koje gotovo svaki zaljubljenik u putovanja ima na popisu destinacija koje mora posjetiti barem jednom u životu. Otok u Indoneziji koji je savršena kombinacija prekrasne prirode, čarobnih plaža, turističkih naselja, odlične hrane i još tisuću stvari privlači turiste iz svih krajeva svijeta. Zadivljujuća priroda je ono što će vas najviše očarati pa ako tražite mjesto gdje ćete se u potpunosti opustiti i napuniti baterije, Bali je svakako mjesto gdje biste se trebali uputiti.

Eco-friendly hotel Lift Bali

Upravo se na Baliju nedavno otvorio mali eco-friendly hotel koji je savršena skrivena oaza usred džungle, stvorena za sve one koji su u potrazi za nešto drugačijim smještajem na kojem se možete povezati s prirodom. Nazvan Lift Bali, hotel se sastoji od tri kućice na drvetu, a svaka je nazvana prema jednom slavnom autoru pa tako postoji Ernest Hemingway, George Orwell i Stanley Kubrick kuća.

Lift Bali se nalazi između rižinog polja i bujne džungle u selu Penestan, u blizini grada Ubuda. Svaka kućica je drugačija pa se tako, recimo, George Orwell kuća prostire na dvije etaze, dok Stanley Kubric kuća ima veliku terasu natrkivenu krovom od bambusa. U svakoj postoji bračni krevet za dvoje ljudi, kupaonica i divan namještaj rađen po mjeri, a pogled na prekrasnu prirodu u kojem gosti mogu uživati iz svakog kuta ono je što će svakoga sigurno očarati.

Osim divnog interijera, i eksterijer je vrijedan divljenja. Gostima je na raspolaganju mali bazen, sauna, ležaljke, a postoji i dio za rekreaciju gdje, između ostalog, možete vježbati jogu. Ako poželite otići iz ovog prirodnog raja u civilizaciju, na kavu ili na večeru, do Ubuda vas dijeli samo kratka vožnja.

U nastavku pogledajte kako izgleda Lift Bali, a sve ostale informacije možete pronaći ovdje.

Foto: AirBnb

1